10 Φεβ 2014

Μια φορά κι έναν καιρό, έμπαινε Δεκέμβριος... (video)


Δύο ολόκληροι μήνες συμπληρώθηκαν αισίως, απ' όταν ο Τύρναβος έχασε για τελευταία φορά! Από εκείνο το ταξίδι στις Σέρρες την πρώτη εβδομάδα του χειμώνα και μετά, έγιναν οκτώ αγώνες, μεταξύ των οποίων και αρκετά ντέρμπι, όπως με την Καρδίτσα εκτός και τη Νίκη ή την Κέρκυρα εντός. Κι όμως...


...οι "κυανέρυθροι" του Άγγελου Διγκόζη δεν λένε να λυγίσουν, όπως δεν λύγισαν άλλωστε ούτε χθες στην Καλαμαριά, παρότι με το καλημέρα παραβιάστηκε η επί έξι 90λεπτα απόρθητη εστία του Πρίφτη. 


Η λεπτομερής καταμέτρηση αυτού του χρονικού διαστήματος, μιλάει για μια νίκη και επτά ισοπαλίες, με τέρματα 3-2, καθώς είχαν προηγηθεί του χθεσινού 1-1, πέντε συνεχόμενα "λευκά χινάρια"! Κι αυτό το "2" στο παθητικό δεν είναι τυχαίο, όπως δεν είναι φυσικά τυχαίο και το "μόλις" 3 στο ενεργητικό, που επί της ουσίας, είναι το μοναδικό πρόβλημα αυτής της ομάδας, για το οποίο και τοποθετήθηκα μια εβδομάδα πριν.


Βάση εκείνης της τοποθέτησης, δεν είναι φυσικά τυχαίο που και στην Καλαμαριά, ο Τύρναβος έπαιξε αυτό που ξέρει χωρίς να κλονιστεί απ' το γρήγορο γκολ εις βάρος του και που αυτός που σκόραρε για λογαριασμό του ήταν ο Άκης Γεωργίου, ο μοναδικός απ' τους μεσοεπιθετικούς του που προσπαθεί πάντα να βάζει ουσία στο παιχνίδι, τελειώνοντας τις φάσεις στις οποίες δημιουργεί ή απλά εμπλέκεται.


Άντε τώρα και καμιά νίκη με τον Αιγινιακό, που δεν είναι φυσικά εύκολη υπόθεση, με τόσες μεταγραφές που 'χουν γίνει στο άλλο στρατόπεδο...

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ?
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή