3 Φεβ 2014

Αυτό θα πει ξέσπασμα... (video)



Μόλις την προηγούμενη Κυριακή πανηγύριζε το 1-1 στον Αμπελώνα (βίντεο), γιατί κατέβηκε με 13+1 παίκτες και προπονητή υπό προθεσμία, ως την περασμένη Τετάρτη. Τι έγινε, πως έγινε διοικητικά, η ουσία είναι πως με δεδομένη και την επιστροφή κάποιων βασικών παικτών, ο Δωτιέας Αγιάς διέσυρε τον Αχιλλέα Δομοκού με 7-2, σημειώνοντας τη νίκη της χρονιάς στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Αν αναλογιστούμε μάλιστα ότι...



...μόλις μια εβδομάδα πριν, η ομάδα του Κώστα Κολομητρούση είχε νικήσει 4-0 το Μακροχώρι, η επιτυχία των παικτών του Σωτήρη Αντωνίου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη διάσταση! Που ν' αναφέρω κι ότι στο 4' το σκορ ήταν 0-1 και στο 7' 1-2, οπότε προσθέστε στο ζύγι το σοκ και την απαιτούμενη ανατροπή.

Υ.Γ. Κρίμα μόνο που στο βίντεο δεν έχουμε να σας δείξουμε αυτή την καταιγίδα από γκολ κι ακόμη πιο κρίμα για τους ίδιους τους Αγιώτες φιλάθλους που δεν μπόρεσαν να πάνε στο γήπεδο. Είχαν μια ευκαιρία να καμαρώσουν την ομάδα τους στην καλύτερή της φετινή εμφάνιση, αλλά κάποιος εξ' αυτών δεν σεβάστηκε τον επίσημο Δωτιέα, οι άνθρωποι του οποίου ζήτησαν ευγενικότατα συγνώμη για τα καμώματά του, σε βάρος του τηλεοπτικού συνεργείου που πήγε εκεί για να προβάλει την προσπάθεια της ομάδας του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου