30 Δεκ 2013

Με την... πρόκληση στο χέρι! (video)


Δεκαοκτώ μέρες χωρίς γραπτή επικοινωνία ήταν πολλές. Υπήρχαν λόγοι βέβαια, που θα τους δούμε στην πορεία και θα κρίνει ο καθένας αν ήταν καλοί ή κακοί. Το σίγουρο είναι ότι έμειναν εκκρεμότητες, αφού τα ραδιοφωνικά σχόλια για έναν σωρό από ζητήματα δεν έχουν την ίδια (αρχειακή) αξία. Πριν πάμε όμως τις επόμενες μέρες στα... χρωστούμενα, καλό είναι η επανεργοποίηση του blog να ξεκινήσει απ' την άκρως επιτυχημένη - για την ΑΕΛ - επικαιρότητα...


Μιλάω φυσικά για την πρόκριση στους "4" του κυπέλλου Γ' Εθνικής, που σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό της ΑΕΚ απ' τον Αγροτικό Αστέρα, σημαίνει:

α) Πως οι "βυσσινί" πρέπει πλέον να προσπαθήσουν για να χάσουν την (ας την πούμε) "κούπα", για να κάνουμε και το χατίρι του χρηματοδότη
β) Πως αυτή ακριβώς είναι η μοναδική παρηγοριά για τον Βαγγέλη Πλεξίδα, που τον φαντάζομαι να κλαίει με μαύρο δάκρυ για το αποτέλεσμα του "Καυταντζογλείου". Μαζί του... Ένα πραγματικά εμπορικό ματς έκρυβε η φετινή σεζόν, που συν τοις άλλοις ξέρω ότι το περίμενε πως και πως και για λόγους πρεστίζ, πάει κι αυτό!
γ) Πως όντως, καλύτερα είναι να μασάς παρά να μιλάς, αν είναι να πεις μαλακία, σαν κι εκείνη που 'χε πει ο φυλαρούχας της Κοζάνης μετά τον αγώνα παρωδία της προηγούμενης φάσης στο Αλκαζάρ! Τι είχε πει; Ότι θα τα δώσουν όλα στο πραγματικό "νοκ-άουτ" ματς, "γιατί είναι μεγάλη η πρόκληση να παίξουν έπειτα στους "4" με την ΑΕΚ"!!!  Καλά, λέω εγώ... Φέρε τώρα την πρόκριση σ' εμάς κι αφού δεν ήταν πρόκληση να παίζεις με την ΑΕΛ, κράτα αμανάτι σφιχτά στο χέρι σου τα γκολ του Αγροτικού Αστέρα (θα τα βρεις στο τέλος του βίντεο) για να τα βλέπεις σαν σηκωσείς απ' τον ύπνο του δικαίου, μαζί με ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κατά τ' άλλα, μόνο λογαριασμός, στον οποίο επιτρέψτε μου να προσθέσω τις επιδόσεις απ' τους αγώνες ΑΕΛ-Κοζάνη 3-1 (βίντεο εδώ) επίσης για το κύπελλο και Καστοριά-ΑΕΛ 0-2 (βίντεο εδώ), όπου οι "βυσσινί" σημείωσαν την πιο πλούσια σε μηνύματα νίκη τους στο πρωτάθλημα και η οποία, σε συνδυασμό με την ήττα του Οικονόμου στο Κορδελιό την ίδια αγωνιστική, καθάρισε τον ορίζοντα της ανόδου. 

Έχουμε και λέμε λοιπόν από σήμερα:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: 10 νίκες, 1 ήττα, με τέρματα 38-4 και σκόρερς Γκούρτσα 10, Στεφανίδη 9, Μπλέντι 7, Ρούσση 2, Πλιάγκα 2, Κυριακίδη 1, Μήτση 1, Νεμπεγλέρα 1, Παπαϊωάννου 1, Αραμπατζή 1 (και τρια... δώρο απ' τον Τηλυκράτη)
ΚΥΠΕΛΛΟ: 3 νίκες, 2 ισοπαλίες (πρόκριση στην παράταση), με τέρματα 11-2 και σκόρερς τους Στεφανίδη 3, Γκούρτσα 2, Νεμπεγλέρα 2, Παπαϊωάννου, Πλιάγκα, Ρούσση κι ένα αυτογκόλ
ΣΥΝΟΛΟ: 13 νίκες, 2 ισοπαλίες (νίκες στην παράταση), 1 ήττα, με τέρματα 49-6 και σκόρερς Γκούρτσα 12, Στεφανίδη 12, Μπλέντι 7, Πλιάγκα 3, Ρούσση 3, Νεμπεγλέρα 3, Παπαϊωάννου 2, Κυριακίδη 1, Μήτση 1, Αραμπατζή 1, αυτογκόλ 1 (συν το... δώρο)!

Κι αν πρέπει να πω κάτι επιμέρους για το ματς, είναι ένα μπράβο στον Στράντζαλη, που δεν ρίσκαρε Κυριακίδη και Σαββίδη από νωρίς, αφού δεν τους ένιωθε 100% έτοιμους και παρά τις δύο αναγκαστικές αλλαγές, που μακάρι να μη στοιχίσουν σε Πλιάγκα και Παπαϊωάννου. Ειδικά για τον δεύτερο, τι να πω... Να 'ναι ψέμα οι προβλέψεις!




2 σχόλια:

  1. αντε ρε χρησταρα που εξαφανιστηκες? χρονια πολλα καλη χρονια να εισαι καλα εσυ και η οικογενεια σου με υγεια πιστη κι ελπιδα για οτι το καλυτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή