4 Νοε 2013

Πάει να κλείσει το "καρέ"... (video)


Ομάδα έχουν, φανέλα έχουν, χρυσό χορηγό έχουν, αν έρθει και μια τέταρτη νίκη σήμερα, θα κλείσει το καρέ για τους Τυρναβίτες, που χωρίς τυμπανοκρουσίες ξέρουν και ποιοί είναι και τι κάνουν και πως θα το κάνουν! Άλλωστε...


...το στίγμα της ομάδας του Τυρνάβου είναι γνωστό χρόνια τώρα και απλά, για μια ακόμη φορά, καταγράφηκε και στην επίσημη παρουσίαση της φανέλας του. 

Γνωστό είναι επίσης πως με "3Χ3" ως τώρα στο Αλκαζάρ, έχει κάθε λόγο να ποντάρει στην έδρα, για να φτάσει σήμερα (3 μ.μ.) και στην 4η νίκη κόντρα στην Καλαμαριά, που αν την πετύχει, θα 'χει παγιώσει πλέον μια εξαιρετική δυναμική μεταξύ των άμεσα ανταγωνιστικών του ομάδων, στη φετινή Football League και θα μπορεί να αφοσιωθεί πλήρως στην αναζήτηση του εκτός έδρας εαυτού του.

Φυσικά, η απουσία του Κουρτεσιώτη δεν είναι από εκείνες που αναπληρώνονται εύκολα, αλλά υπάρχει βάθος για να αναζητηθούν λύσεις, όπως αποδείχθηκε στα προηγούμενα ματς.

Εκείνο βέβαια που όσο κι αν προσπαθώ, παραμένει για μένα άγνωστο, είναι το τι δουλειά είχε ο Αγοραστός στο πάνελ της προχθεσινής εκδήλωσης... Ρητορικό φυσικά το ερώτημα!

Υ.Γ. Δείτε εδώ και το όμορφο βίντεο που έφτιαξε η ΠΑΕ Τύρναβος 2005 για να καλοσωρίσει την συνεργασία της με την Actionaid, η οποία και αξίζει φυσικά πολλά συγχαρητήρια, όπως και ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας, Πασχάλης Δημάκης, που πήρε τη σχετική πρωτοβουλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου