14 Νοε 2013

"Πονάει" στη μέση... (video)



Μετά από μέρες, ήρθε επιτέλους η ώρα για εμάς που ασχολούμαστε με την ΑΕΛ, να πούμε και κάτι για μπάλα. Μόνο που δυστυχώς, θα πρέπει να ξεκινήσουμε απ' το πρόβλημα...



...που ακούει στο όνομα Ηλίας Κυριακίδης, που υποφέρει από λουμπάγκο και που σε συνδυασμό με την επιστροφή (;) του Νεμπεγλέρα, αλλά μετά από δύο εβδομάδες απουσίας, προκαλεί μια αρρυθμία στην προετοιμασία σ' ότι αφορά στη μεσαία γραμμή.

Για το θέμα, που ως "πονοκέφαλο" το κληρονόμησε ο Στράντζαλης, φρόντισα να μιλήσω απ' ευθείας με τον Ηλία Κυριακίδη, λίγο πριν συνομιλήσει κι ο ίδιος με τον προπονητή του, προκειμένου να τον ενημερώσει και να συναποφασίσουν μαζί με το ιατρικό "τιμ", πως θα διαχειριστούν την περίπτωση.

Η θέση λοιπόν του έμπειρου ποδοσφαιριστή, λέει ότι "πρόκειται για περίπτωση που δεν υπάρχει άσπρο και μαύρο. Πονάω, αλλά θέλω να παίξω, δεδομένου και του νοκ άουτ χαρακτήρα που έχει ο αγώνας. Απ' τη μια, ξέρουμε πως αν δεν παίξω, από Δευτέρα θα 'μαι κανονικά πίσω στις προπονήσεις. Απ' την άλλη, δεν είναι βέβαιο ότι αν παίξω θα 'χω οπωσδήποτε μεγαλύτερο πρόβλημα. Θα 'ναι όμως αυξημένες οι πιθανότητες. Εκεί μπαίνει κι η σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού που πρέπει να συνυπολογίσουμε".

Κατά τα λοιπά, το μόνο που χρειάζεται η ομάδα για να βρει τον εαυτό της, είναι να ηρεμήσει. Δεν μπορεί ξαφνικά, μέσα σε μια μόλις εβδομάδα, να έπαψε να είναι η ομάδα σάρωνε τα πάντα σ' αυτή την κατηγορία και μάλιστα, παίζοντας ωραία μπάλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου