12 Νοε 2013

Δε φταις εσύ, η φαντασία του τα φταίει...


Τον Γιώργο Στράντζαλη δεν είμαι σε θέση να τον αξιολογήσω ως προπονητή, απλά και μόνο επειδή μ' άρεζε σαν παίκτης. Καλοστέριωτος να 'ναι πάντως στο τιμόνι της ΑΕΛ και να 'χει κατά νου πως αν κάποιος στο δρόμο του δείξει πως τον αγαπάει πάνω απ' το κανονικό ή ανάποδα, τον κοιτάει αδικαιολόγητα με μισό μάτι, θα 'ναι γιατί...


...είτε ενθουσιάστηκε υπερβολικά που δεν ήρθε τελικά ο Βαζάκας, είτε - αντίστοιχα - γιατί τον περίμενε λίγο πιο... σιτεμένο, λόγω της περιβόητης δήλωσης του γενικού διευθυντή της ΑΕΛ, περί "μεγάλου προπονητή".

Κι ασφαλώς ο Στράντζαλης είναι ο μόνος που δεν φταίει για ό,τι προηγήθηκε την έλευσής του στη Λάρισα. Ίσα - ίσα που καλώς να ορίσει, για ν' ασχοληθεί και κάποιος με τους ποδοσφαιριστές που έχουν να φέρουν και μια πρόκριση το Σάββατο απ' τη Φιλιππιάδα.

Κι ακόμη ασφαλέστερα, εκείνη που φταίει είναι η φαντασία του Γαλανακόπουλου, που πίστευε ότι μπορεί να φέρει ετούτη τη στιγμή στον πάγκο της 50χρονης ΑΕΛ τον... Μητσοτάκη!!! 

Φτου σκόρδα...
 

1 σχόλιο:

  1. χρηστο σε ακουγα στο δρομο και μολις μπηκα σπιτι. ειπες οτι μετα την προσληψη Στραντζαλη σιωπησαμε...... κατσε ρε φιλε πηγε 12¨30 χθες βραδυ και ειχαμε πεσει με τα μουτρα στο πληκτρολογιο 3-4 ωρες, ποσο να αντεξουμε παραπανω, πηγα για υπνο μετα. παρεπιπτοντως δεν νομιζω οτι πηραμε προπονητη επιπεδου μπλα-μπλα....σουπερ λιγκας.....Συνεχισε ετσι και μερα με τη μερα δικαιωνεσαι...εισαι αλλο επιπεδο φιλε.....Γιαννης αααα ξεχασα ενας συναδελφος σου εγραψε ¨μας επαληθευει η Παε για τον βαζακα.....κλπ" λες και αυτος ειχε κανει την προσληψη....χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή