21 Οκτ 2013

Λες και τη μοίρα του την έλεγαν... ΑΕΛ!!! (video)

Δείτε την συνέντευξη του Δημήτρη Γκούρτσα στην TRT, καθώς και αποκλειστικά πλάνα απ' την επίσημη φωτογράφιση της ΑΕΛ για την σεζόν 2013-14


Πήγαμε για έναν σμπάρο, τη συνέντευξη με τον Γκούρτσα και χτυπήσαμε δυο... θέματα, πέφτοντας πάνω στην επίσημη φωτογράφιση των "βυσσινί". Απολαύστε τους όλους λοιπόν, αλλά σταθείτε λίγο παραπάνω...



...στη συγκροτημένη σκέψη και τον εξίσου συγκροτημένο λόγο αυτού του 23χρονου παιδιού, του Δημήτρη Γκούρτσα, που 'χει λόγο να πιστεύει κι εμείς μαζί του, φυσικά, ότι το όνομα της ΑΕΛ το έγραφε στη μοίρα του. Δείτε το ρεπορτάζ και θα καταλάβετε!

Προσωπικά, πάντως, προερχόμενος από γενιές που πίστευαν πως μπάλα παίζει η "πλέμπα" κι οι αμόρφωτοι, ενώ οι μορφωμένοι επιδίδονταν σε πιο... ευγενή αθλήματα, χαίρομαι δυο φορές ακούγοντας τόσο άψογες τοποθετήσεις από νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Επιπλέον, επειδή πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να δουλέψει το όποιο ταλέντο του δίνει η φύση, είμαι της κάθετης άποψης ότι η εξέλιξη του κάθε παίκτη βασίζεται στο μυαλό που διαθέτει για να εκμεταλλευτεί τα δεδομένα και τις ευκαιρίες. Και φεύγοντας το πρωί της περασμένης Πέμπτης απ' το Αλκαζάρ, έμεινα με την αίσθηση ότι ο Γκούρτσας το γνωρίζει πολύ καλά αυτό... Μακάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου