15 Οκτ 2013

Πλεξίδας... η επιστροφή! (video-audio)


Δείτε το σημερινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ της TRT, με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Βαγγέλη Πλεξίδα


Όλα γίνονται για το καλό της ΑΕΛ, ακόμα και οι... διαμάχες, κατά πως δήλωσε σήμερα στο TRT 95.1 o χρηματοδότης και πρόεδρος της Επιτροπή Ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας, μιλώντας μεταξύ άλλων για το πνεύμα συνεργασίας με τα ερασιτεχνικά σωματεία, τα Δένδρα, το AEL FC ARENA και το θέμα Παναγόπουλου! Επί της ουσίας...


...αυτό που προκύπτει είναι πως όλα είναι υπό έλεγχο και το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος. 


Εκείνα πάντως που εγώ έχω να θέσω υπόψη των αναγνωστών, για κάποια από τα θέματα που θίχτηκαν στη συζήτηση που έγινε στο πλαίσιο της εκπομπής Forza Dino, αμέσως μετά την επιστροφή Πλεξίδα απ' το ολιγοήμερο επαγγελματικό του ταξίδι στη Γερμανία, είναι τα εξής:


  • Για τα Δένδρα κι επειδή η εκκαθάριση δεν προχωράει με ρυθμό που να επιτρέπει να παρθούν απ' τον εκκαθαριστή ως τα Χριστούγεννα, προφανώς η αισιοδοξία του απορρέει απ' την γνώση για τις ενέργειες που (φαντάζομαι και ελπίζω ότι) κάνει η Ερασιτεχνική.
  • Για το AEL FC ARENA κι αφού κι ο ίδιος γύρισε απ' τη Γερμανία κι ο Πηλαδάκης απ' την Ζάμπια, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει οριστεί ακόμη ένα μεταξύ τους ραντεβού, ως συνέχεια της επαφής που υπήρξε προ 10ημέρου ανάμεσα σε Ερασιτεχνική και Τσακμακίδη. Βέβαια, να πω εδώ, ότι εκτός απ' το σχετικό δελτίο Τύπου του σωματείου, περίμενα να δω αντίστοιχη δημόσια δήλωση κι απ' τον Τσακμακίδη, για να διαπιστώσω αν και η άλλη πλευρά θεωρεί πως το κλίμα είναι πλέον καλό και οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί...
  • Για το θέμα Παναγόπουλου, είναι νομίζω προφανές πως δεν υπάρχει διάψευση, αφού κανείς ποτέ δεν είπε ότι μάλωσαν γιατί μπήκε στ' αποδυτήρια και παρενέβη στο έργο του προπονητή. Όσο για τις "καλές διαμάχες", μπορούν όντως να 'ναι δημιουργικές και ευλογημένες, όταν αντιμετωπίζονται απ' όλες τις πλευρές με ωριμότητα και με γνώμονα το μακροπρόθεσμο καλό της ομάδας και μόνο.
Συμπληρωματικά να πω ότι δεν βλέπω κάποιον λόγο για τον οποίο πρέπει ένας πρόεδρος να μπει στ' αποδυτήρια, όταν έχει σωστά δοδημένη την ομάδα, ώστε να μην χρειάζεται να παρεμβαίνει για την επίλυση - πλην ακραίων - προβλημάτων. Τώρα, αν θέλει να μπαίνει για ν' ανακοινώνει κανένα πριμ, κανείς δεν θα του χαλάσει το χατίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου