2 Οκτ 2013

Ποιός είναι ποιός...



Όπως γίνεται αντιληπτό και απ' το αμέσως προηγούμενο θέμα του blog, έχω μια ευαισθησία σε ζητήματα που αφορούν στο "ποιός είναι ποιός" στην 50χρονη πορεία της ΑΕΛ. Μ' ενοχλεί λοιπόν να διαβάζω...


...έτσι απλά σε διάφορα ρεπορτάζ που"περπατάνε" στο διαδίκτυο και φιλοξενούνται και σε λαρισινά μέσα, ότι ο επίδοξος προπονητής της Βέροιας, Στέφαν Στόικα, πέρασε "κι απ' τη Λάρισα στα τέλη της δεκαετίας του '90".

Κι αυτό γιατί ο Ρουμάνος έπαιξε στους "βυσσινί" πέντε ολόκληρα χρόνια (1991-96), κατέγραψε κάπου 140 συμμετοχές, τις οποίες συνόδευσε με περίπου 30 γκολ κι εν τέλει, υπήρξε ένα απ' τα κορυφαία εξτρέμ (7άρι) της ιστορίας της (βίντεο αρχείου)!

Αν τώρα (κι ο Στόικα κι ο Μήλος κι ο Τσουκάλης κι ο Ντα Σίλβα κι ο Πέτκοφ και άλλοι παικταράδες) συνέπεσε να βρεθεί στην ΑΕΛ σε μια εποχή που η ομάδα δεν είχε διοικητικά τις προϋποθέσεις να φτάσει σε μεγάλες διακρίσεις, δεν σημαίνει πως μειώνεται η αξία της παρουσίας και της προσφοράς του.

Συμπληρωματικά να αναφέρω πριν κλείσω, πως επρόκειτο για τον ποδοσφαιριστή με τα καλύτερα... φρένα που έχω δει ποτέ! Πάνω στο δαιμονισμένο του σπριντ πατούσε τη μπάλα και ακινητοποιούνταν μαζί της, στέλνοντας αδιάβαστο κάθε είδους και τύπου αμυντικό.

"Στέφανε" καλώς να ορίσεις πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο...



1 σχόλιο:

  1. ετσι ειναι ακριβως Χρηστο, μεγαλη παιχτουρα ο Στεφαν και ειμασταν τυχεροι που τον ζησαμε κι'αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή