30 Σεπ 2013

Λαρισοκρατία... (video)


Δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του αγώνα Αμπελωνιακός-Τρίκαλα 1-1, με δηλώσεις των προπονητών Ζόραν Μπάμποβιτς, Γιάννη Γκαμπέτα, αλλά και παικτών...


Μπορεί στο βίντεο να βλέπετε πως ο Αμπελωνιακός δεν κατάφερε να νικήσει τα Τρίκαλα (αδίκως), αλλά ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως ο νομός Λάρισας, με αιχμή του φυσικά την ΑΕΛ...



...είναι και ο κυρίαρχος στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Γ' Εθνικής, σε 2ο και 3ο όμιλο. 

Κι εξηγώ:

  • Δύο ομάδες έχουμε στον 2ο όμιλο και είναι οι δύο (απ' τις τρεις) που συνεχίζουν με "2 στα 2" και φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η τρίτη (ο Πυρσός) μπαίνει σε παρένθεση, γιατί το ένα τρίποντο είναι άνευ αγώνος με τον Τυληκράτη.
  • Η ΑΕΛ, επιπλέον, είναι κυρίαρχη σε αριθμούς σε όλη την κατηγορία (6 πόντους με 8-1 γκολ και πρώτο σκόρερ τον Μπλέντi με 4 γκολ), καθώς η ΑΕΚ (που θεωρητικά την αντιμάχεται σε εντυπώσεις), έχει ένα 0-2 κι ένα 2-1 σήμερα, επί της Ραφήνας.
  • Σημειώστε επίσης πως ο Οικονόμος του Κώστα Κατσάρα έχει "2 στα 2" εκτός έδρας, σε Κάστορα και Πρέβεζα!
  • Ο Μαχητής Τερψιθέας, έστω και με 4 βαθμούς, είναι πρωτοπόρος στον 3ο όμιλο, ενώ αν δεν ισοφαριζόταν στο 90'+3' θα 'χε κι αέρα απ' τα Τρίκαλα, με τα οποία παίζει την επόμενη αγωνιστική.
Επιπλέον:
  • Ο Αμπελωνιακός έχει άδικα όπως είπαμε μόνο έναν βαθμό, αλλά σε ένα ματς, καθώς στην πρεμιέρα είχε ρεπό
  • Όσο για τον Δωτιέα, με τη σημερινή του νίκη επέτεινε την... παραφωνία που λέγεται Πυργετός, ο οποίον ξεκίνησε με δύο ήττες κι ακολουθεί ρεπό!


2 σχόλια:

  1. Καλά πως γίνεται η Τερψιθέα με 4 βαθμούς να είναι πρωτοπόρος, τότε η Λαμία με 6 τι είναι, δεύτερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψε λάθος!!! Αυτό πάντως δεν αναιρεί το πολύ καλό ξεκίνημα του Μαχητή...

      Διαγραφή