18 Σεπ 2013

Η ώρα της... πληρωμής! (video)


Δείτε πάνω το σημερινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ της ΑΕΛ και εδώ το αντίστοιχο ρεπορτάζ του Τυρνάβου


Καμία έκπληξη δεν μου προκάλεσε η δίωξη της ΑΕΛ για τα επεισόδια με την Καρδίτσα, δεδομένων των όσων είχα επισημάνει κυρίως στο τελευταίο κείμενο επί του θέματος, περί της ευθύνης και του ρόλου των μελών του σωματείου. Θεωρητικά οι "βυσσινί" απειλούνται...


...με πρόστιμο από 12 έως και 80 χιλιάδες ευρώ, οπότε υπάρχει ένας ακόμη λόγος να αναληφθούν ευθύνες, ώστε να μην μας απασχολήσουν στο μέλλον ανάλογα γεγονότα. Συμπληρωματικά, σαφώς και θα 'χει ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα 'ναι οι αντιδράσεις των αρχών σε περιστατικά ανάλογης φύσης και μεγέθους, όπως αυτά που συνέβησαν πρόσφατα μεταξύ Ιωνικού και ΑΕΚ.

Κατά τ' άλλα, ως προς το αγωνιστικόπ σκέλος, όλα δείχνουν να πηγαίνουν πρίμα για την ΑΕΛ ενόψει της πρεμιέρας. Αντίθετα, εκείνος που έχει να αντιμετωπίσει πραγματικά προβλήματα ενόψει της δικής του πρώτης αγωνιστικής υποχρέωσης στο πρωτάθλημα, την άλλη όμως Κυριακή, είναι ο Τύρναβος. Έχει πάντως λύσεις και διεξόδους, που ελπίζουμε να δικαιώσουν τους ανθρώπους του.

Τις λεπτομέρειες θα τις ακούσετε στα πιο πάνω τηλεοπτικά ρεπορτάζ που παραθέτουμε, ζητώντας την κατανόησή σας που στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ, ως διεύθυνση γραφείων αναφέρεται εκ παραδρομής η Παναγούλη (αντί Μεγ. Αλεξάνδρου) 35!!! 

Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει...

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΙΡΟ, Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΠΙΠΛΗΞΗ ΚΑΙ Η ΑΕΛ ΚΑΜΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ....ΝΟΜΑΡΧΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΕΤΕ; EXOYN ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗ. ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΠΩς Σ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΑΛΛΟΝΗ ΜΕ 142 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΗΡΩΙΚΟΥΣ YΒΡΙΣΤΕς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ γ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή