6 Σεπ 2013

Χάνετε και οι δύο! (video)



Το σημερινό τηλεοπτικό ρεπορτάζ της ΑΕΛ, όπως μεταδίδεται απ' τα δελτία ειδήσεων της TRT

Έτσι όπως εξελίσσεται η ιστορία για τον AEL FC ARENA και τα Δένδρα κι έχοντας από μέρες καταθέσει την προσωπική μου άποψη, ένα έχω να πω...



Μετά από το μπαράζ ανακοινώσεων μεταξύ ΑΕΛ και "Γήπεδο Λάρισας" για τη χρήση των γηπέδων, οδηγούμενοι Πηλαδάκης και Πλεξίδας σε προσωπική αντιπαράθεση, το μόνο που καταφέρνουν απέναντι στον κόσμο της Λάρισας είναι να χάνουν και οι δύο, ακριβώς γιατί το μεγάλο θύμα της υπόθεσης δεν μπορεί να 'ναι άλλο απ' την ίδια την ΑΕΛ.

Είναι τόσο προφανές που δεν το καταλαβαίνει μόνο όποιος δεν θέλει να το καταλάβει, ενώ εξίσου προφανές είναι πως δουλειά με emails, ανακοινώσεις, δηλώσεις και κάθε είδους δημόσιες αντιπαραθέσεις, δεν γίνεται...

Καλό είναι λοιπόν Πηλαδάκης και Πλεξίδας, συνοδευόμενοι από Τσακμακίδη και Νάκα, να μπουν σ' ένα δωμάτιο και να βγουν μόνο όταν θα τα έχουν βρει, γιατί απ' έξω θα τους περιμένει ο κόσμος της ΑΕΛ, απλός κι οργανωμένος, που τους ζητάει ένα και μόνο πράγμα:

Να βρουν τη φόρμουλα για να προπονείται η ΑΕΛ στο σπίτι της και να παίζει στην έδρα της!!!

6 σχόλια:

  1. σπιτι και εδρα δεν μπορει να θεωρηθει ενα γηπεδο που η ομαδα πληρωνε περισσοτερα απο οσα δυο ομαδες μαζι που επαιζαν την ιδια χρονια στο οακα.κεντρο διερχομενων ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ ρε ανωνυμε τι θες? να παιξουμε στο αλκαζαρ? καλα μερικοι ειστε πολυ κολλημενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η ομαδα της ΑΕΛ παει με πορσε αλλα οι φιλαθλοι ακολουθουν με κατσαριδακι" ΝΙΚΟΣ ΛΥΡΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι ρε,να παιξουμε στο γηπεδο μας και οχι στο κεντρο διασκεδασης,νεοπλουτισμου,χλιδης,ανεσης και μοστρας θελω.εαν εγω ειμαι κολλημενος που θελω αυτο,εσυ που θελεις το αλλο τι εισαι;πανηγυρτζης που θες να απολαμβανεις ωραιο ποδοσφαιρο αναπαυτικα καθισμενος σε ενα καθαρο καθισματακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο εξαλλου φανηκε στην πρωτη της ομαδας.Ο λαος κατσαριδακι η ομαδα πορσε.Θελετε πολυ ξυλο μερικοι...με την καλη εννοια φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα κάνει παρέλαση ο πλέξι την 28η;

    ΑπάντησηΔιαγραφή