21 Σεπ 2013

Υπάρχουν και χειρότερα...



Λυπάμαι, ειλικρινά λυπάμαι, που είμαι αναγκασμένος να πω ότι το ζήτημα της αφίσας της ΑΕΛ που έθιξα προ ημερών και μ' έκανε να αισθανθώ όπως αισθάνθηκα, δεν ήταν τίποτα μπροστά σε ότι ένιωσα διαβάζοντας την είδηση για την κίνηση του λεωφορείου της ομάδας...


Εντάξει, εσύ το αγόρασες και το 'βαψες βυσσινί και του 'βαλες τα σήματα και το logo της ομάδας, αλλά εξακολουθεί να συνιστά και περιουσία της έστω υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΛ 1964.

Κυρίως όμως, είναι το λεωφορείο που 'χει πάνω του τις γρατσουνιές απ' τα μαχαιροπήρουνα στο πρώτο ταξίδι στη Ν.Ιωνία, την κάπνα απ' τα καπνογόνα και τις εξατμίσεις στο κονβόι της Καστοριάς, το ίχνος απ' το κύπελλο του 2007 στο ταμπλό του...

Ναι, είναι το λεωφορείο που οι πολλοί καμαρώσαμε και υπερασπιστήκαμε, μαζί με τους επιβαίνοντες, όταν δικοί μας του προκάλεσαν φθορές έξω απ' το Imperial, αλλά και τις τόσες φορές που δειλοί δήθεν οπαδοί του βορρά, του 'σπασαν το παρμπρίζ με κίνδυνο να κλάψουμε ολόκληρη την ομάδα.

Εντάξει, δικό σου είναι αν το θες, αλλά δεν μπορείς αυτό το σύμβολο να το ξεφτυλλίζεις κουβαλώντας (ακόμη και με σκεπασμένα λογότυπα) τους καλεσμένους  σ' ένα κοσμικο-κωμικό γεγονός σαν κι αυτό!

Κρίμα...

Υ.Γ. Απ' την άλλη, σχετικά με τη νέα αφίσα για την οποία υποσχέθηκα άλλωστε να μην ξαναμιλήσω (επί της ουσίας), όποιος δεν καταλαβαίνει πως ό,τι γράφουμε είναι για το καλό του και προτιμάει να κυνηγάει με τρικ τους... πολλούς, χαλώντας ένα μεγάλο κομμάτι αυτών που ήδη στέκονται στο πλευρό του, ένα έχω να πω: Ψυχή βαθειά...  

2 σχόλια:

  1. Λοιπον τοσο καιρο κανω υπομονη, δεν μιλαω, δεν γραφω δεν λεω τιποτα, αλλα, η υπομονη εχει και τα ορια της. Μας εφτασε εδω που μας εφτασε ο επιχειρηματιας-παραγοντας που δεν εγινε ποτε με την ασχετοσυνη του και τα καπριτσια του και τον μαλακοεγωισμο του στην χειροτερη στιγμη-εποχη στην ιστορια της ΑΕΛ, ,...μπροστινοι και πισινοι του Μπατατουδη και ..καπεταν Παπανικολης, δεν πιανουν μια, μπροστα του, αφου ο ..σπαρτιατης δεν αφησε τιποτα παρα μονο καμμενη γη στη μεγαλη κυρια του ελληνικου ποδοσφαιρου την μεγαλη ΛΑΡΙΣΑ κρατωντας ακομα με τον μαλακοεγωισμο του το γηπεδο μας, το προπονητηριο στα Δενδρα, αλλα και το λεωφορειο της ομαδας ,{ολα τα πληρωσε απο τη τσεπη του χαχαχα γελαστε ρε, τσαμπα ειναι και μας λειπει σε αυτο το μπουρδελο το ελληνικο ποδοσφαιρο) θελωντας ακομα και σημερα να ..βγει απο πανω με τις δηλωσεις του στην μεγαλη σε κυκλοφορια εφημεριδα της θεσαλικης πρωτευουσας,το τελευταιο χρονικο διαστημα που βρεθηκε επιχειρηματιας ΠΛΕΞΙΔΑΣ να της και αφου δεν καταφερε να φυγει με αξιοπρεπεια οπως το ηθελα ειλικρινα να φυγει αλλα ουτε για αυτο δεν ηταν ικανος στην αποχωρηση του απο το ελληνικο ποδασφαιρο και την ΑΕΛ αρχισε παλι τα τρελλα του και τα παλαβα αλλα και τις που του εμαθε ο Λυρακης και να προσπαθει να βγει και παλι στο κανωντας τις πασιγνωστες του μια ετσι μια γκιουβετσι μια ουδετσι!!! ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ τελειωσαν εστω και την τελευταια στιγμη μπορει να αποχωρησει οριστικα και με λιγη αξιοπρεπεια και πιστεψτε με πως ακομα και σημερα υπαρχουν ακομα ανθρωποι -φιλαθλοι στην ΑΕΛ ισως γιατι ηρθαν μαζι του στο γηπεδο που το θελουν να φυγει απο αυτη την πολη εστω και απο μακρυα οπως την διοικουσε τοσα χρονια με λιγη οσο απεμεινε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!! Για να δουμε. τι θα δουμε,θεμα ημερων ειναι αλλωστε φιλαρακια μου να το δουμε και αυτο το ...εργο, γιατι με Πηλαδακη, Λυρακη αλλα και τον σερ Δωνη χορτασαμε με τα παλατια στην αμμο και τις ομαδες φουσκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λοιπόν σου έστειλα το μήνυμα οτι ο Πηλαδάκης ενδιαφέρεται μόνο για φράγκα και γκόμενες στη σουίτα για "παρέα'' , τον υπερασπιστηκες, λες δεν ηξερες! Αλλά έτσι είσε όλοι, δεν λέμε τίποτα μέχρι να σκάσει το παμύθι..., μετά έχετε να πείτε πολλά....δημοσιογράφοι.....αν κάνατε τη δουλειά σας σωστά αυτός ο εκμεταλλευτής της ομάδας, της πόλης μας και του λαού της θα έιχε πάρει πόδι εδώ και πολύ καιρό, Φταίτε και εσείς όλοι οι δημοσιογράφοι, γιαυτή την κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή