20 Σεπ 2013

Ψάχνει χρόνο, αλλά όχι... άλλοθι! (4 video)


Πάνω μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της TRT για τη συνέντευξη Τύπου του Παναγόπουλου, αλλά μπορείτε να τη δείτε και να την ακούσετε ολόκληρη και αμοντάριστη εδώ: 1ο Μέρος, 2ος Μέρος, 3ο Μέρος


Ο τίτλος συνιστά και το κατ' εμέ συμπέρασμα της χθεσινής πρώτης συνέντευξης Τύπου του Παναγόπουλου, ως προπονητή της ΑΕΛ. Και καλά κάνει φυσικά, αφού και να 'ψαχνε οτιδήποτε άλλο...



...πλην χρόνου (λόγω της καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασίας), δεν θα 'βρισκε. Πόσο μάλλον άλλοθι, το οποίο κανείς κι όταν λέω "κανείς" εννοώ απ' τον Πλεξίδα ως τον τελευταίο φίλαθλο, δεν είναι διατεθειμένος να το δώσει ούτε σ' εκείνον, ούτε στους παίκτες. 

Αυτό είναι λοιπόν και το κατ' αρχήν δεδομένο της φετινής σεζόν για ολόκληρη την ΑΕΛ κι έπονται όλα τα άλλα. Σωστό ή λάθος, δεν είναι της παρούσης να αναλυθεί. Αποτελεί ωστόσο πραγματικότητα και με κάνει να νιώθω πολύ πιο ασφαλής όταν ξέρω πως την αντιλαμβάνεται πλήρως το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.

Κατά τ' άλλα, τολμώ να πω μετά και την χθεσινή "επίσημη" γνωριμία με τον τεχνικό των "βυσσινί" (θυμίζω πως είχε προηγηθεί και ανεπίσημη), ότι ως τύπος μ' έχει κερδίσει, ομολογώντας για μια ακόμη φορά ότι είμαι εκ προοιμίου στο πλευρό ενός νέου ανθρώπου που παλεύει να βγει στο φως και να χτίσει μια καριέρα, χωρίς να προέρχεται από (ποδοσφαιρικό στην προκειμένη περίπτωση) τζάκι και δίχως προηγούμενο όνομα στο χώρο ως ποδοσφαιριστής. 

Μάλιστα, ακούγοντας τα λεγόμενά του για δεύτερη και τρίτη φορά πάνω στο μοντάζ, διέκρινα εκτός από τρακ, που νομίζω πως μαρτυρά την γνώση του για το μέγεθος της ομάδας στην οποία δουλεύει αλλά και συστολή χαρακτήρα, σαφήνεια και μέτρο στις απαντήσεις, χωρίς μάλιστα το πλάτιασμα που διάφοροι προπονητές κάνουν κατά καιρούς για να επιβληθούν με την εξειδίκευσή τους.

Ελ ολίγοις, καμιά φορά έχουν μεγαλύτερη σημασία αυτά που δεν λέει κάποιος, απ' αυτά που λέει... Και στην προκειμένη περίπτωση ο Παναγόπουλος δεν μίλησε ούτε για λαγούς, ούτε για πετραχίλια, ούτε για εντυπωσιακά συστήματα και διαφόρων αποχρώσεων "πράσινα άλογα". Μίλησε γι' αυτά που ξέρει κι έχει δουλέψει ως τώρα, ώστε να γνωρίζουμε κατ' αρχήν τι είναι αυτό που πάμε να δούμε την Κυριακή στο Αλκαζάρ. Κι έπειτα τι μπορούμε να οσμιζόμαστε στο βάθος.

Η δε... έντεχνη αναφορά του στο τέλος, για τα γεγονότα του αγώνα με την Καρδίτσα, μου πήρε την ψυχή!!! 

Καλή επιτυχία λοιπόν στην ομάδα, καλή επιτυχία και στο ίδιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου