16 Σεπ 2013

Τσάμπα μάθημα... (video)



Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής Supersport της TRT, για τον αγώνα κυπελλου Γ' Εθνικής, Θεσπρωτός-ΑΕΛ


Καλύτερο σενάριο απ' αυτό (0-1 στην παράταση) δεν μπορούσε να παιχτεί σήμερα στην Ηγουμενίτσα για την ΑΕΛ, καθώς μ' ένα σμπάρο ο Κώστας Παναγόπουλος και οι παίκτες του κατάφεραν να χτυπήσουν δυο τρυγόνια...




Πρώτο και καλύτερο η πρόκριση, καθώς έστω και δύσκολα, γλυτώνουν τη γκρίνια και το βάρος που θα προσέθετε στην καθημερινότητά τους ένας άδοξος (έως ταπεινωτικός, για όσους δεν στέκονται στις λεπτομέρειες) αποκλεισμός.

Δεύτερο και πολυτιμότερο όμως, το μάθημα που πήραν για όσα έχουν να συναντήσουν φέτος στα γήπεδα της ερασιτεχνικής Γ' Εθνικής και για τα οποία έχω φροντίσει από μέρες να κάνω τις επισημάνσεις μου

Κλειστές άμυνες, σκοπιμότητα και κυρίως, υπερβάλλον ζήλος απ' την πλευρά των εκάστοτε αντιπάλων να φτάσουν στην επιτυχία της ιστορίας τους. Αυτή θα 'ναι η τακτική όλων μέσα κι έξω απ' την έδρα των "βυσσινί", που καλά θα κάνουν να συνηθίζουν και να δουλέψουν για να βρουν λύσεις στη συγκεκριμένη κατεύθυνση, ώστε να φτάνουν πιο άνετα στο αποτέλεσμα.

Τα υπόλοιπα τα λέει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ (εκτός του γκολ, που αν δεν προκύψει άλλος τεχνικός λόγος θα το δούμε αύριο), , πλην ίσως της λεπτομέρειας που θέλει πρωταγωνιστές της φάσης του γκολ δύο αλλαγές, τον 15χρονο Τζουμάκη (και μπράβο στον προπονητή που τον έριξε στη φωτιά) και τον σκόρερ, Γκούρτσα, ο οποίος με το γκολ αυτό έδωσε πίσω στην ΑΕΛ αυτό που της είχε στερήσει πέντε χρόνια πριν ως παίκτης του Πανσερραϊκού. Ήταν κι οι δύο αλλαγές κι είχαν τις δυνάμεις, ώστε να 'χουν και καθαρό μυαλό, για να τελειώσουν σωστά μια φάση.

Επιμέρους κριτική για τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν κυρίως ανασταλτικά μετά το 60' δεν θα κάνω, όσο η προετοιμασία είναι χρονικά ελλειπής. Ίσα-ίσα που ενώ στο φιλικό με την Καρδίτσα έπαιξαν 45 λεπτά, τώρα πήγαν ένα τέταρτο παραπέρα, σκοράροντας μάλιστα πολύ... παραπέρα ακόμη κι απ' το 90'!

Σούπερ μάθημα λοιπόν το σημερινό και χωρίς την παραμικρή απώλεια... Τσάμπα κατά μια έννοια, που λένε και τα σταυρόλεξα!!!

Υ.Γ. Κάτι έγραψα χθες για τον Σεπτέμβρη, γι' αυτό και σταυροκοπήθηκα όταν άκουσα για το λάστιχο στο λεωφορείο των οργανωμένων. Καλά ταξίδια και φέτος παιδιά...


3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ, ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ...ΞΕΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΤΕΡΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό τώρα τι είναι; Κριτική στον Παναγόπουλο ή... αντιπολίτευση; Σιγά μην τον στήσουμε και στον τοίχο με τρεις ολοκληρωμένες εβδομάδες προετοιμασίας... Ούτε ο Πλεξίδας δεν θα το 'κανε αυτό!

      Διαγραφή
  2. ρε ανωνυμε μηπως εισαι κανενας μπροστινος? αιντε λεμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή