16 Σεπ 2013

Εισιτήρια διαρκείας ΑΕΛ 2013-14 (tv spot)



Αυτό είναι το τηλεοπτικό σποτ με το οποίο η ΑΕΛ ετοιμάζεται να μπει στο δεύτερο στάδιο της προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν. Πρόκειται για...



...μια σύντομη αναδρομή στους σταθμούς των 50 χρόνων ζωής της, προκειμένου να αναδειχθεί η σημασία της επανεκκίνησης που επιχειρείται σε όλα τα επίπεδα, με αέναο στόχο φυσικά, την επιστροφή στην κορυφή.

Καλή επιτυχία, γιατί ένα γεμάτο Αλκαζάρ, μια γεμάτη έδρα τέλος πάντων, ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη εγγύηση επιβίωσης και ανέλιξης αυτής της τόσο μοναδικής και ξεχωριστής ομάδας... Του μύθου της "βασίλισσας του κάμπου"!

7 σχόλια:

  1. ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΊΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΙ ΈΓΙΝΕ, ΕΠΑΘΕ ΛΑΣΤΙΧΟ; ΛΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ, ΤΟΝ ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΕΛ ; ΤΗΝ ΑΕΛ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχήν, η φράση "δεύτερο στάδιο προώθησης" είναι του συντάκτη και σε καμία περίπτωση δεν διατυπώθηκε οπουδήποτε απ' την διοίκηση. Κατά τ' άλλα, είπαμε, έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου για το νέο καθεστώς, αλλά εσύ ή πολύ βιαστικός είσαι ή πνίγεσαι στην προκατάληψη ή και τα δύο!!!

      Διαγραφή
    2. πόσα είναι τα εισιτήρια μέχρι τώρα; είναι αλήθεια ότι είναι 600; οι θιασώτες της γ-δ εθνικής, αυτοί που ψήφιζαν 70% στα γκάλοπ που είναι ; 3000 άτομα δεν ψήφισαν στο γκάλοπ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ; το 70% αυτών είναι 2100. βλέπουμε λοιπόν πως στηρίζουν την ομάδα αυτοί οι θιασώτες της υπερηφάνειας.

      Διαγραφή
  2. Οταν καποιοι αθελα θελω πιστευω κατασυκοφαντησαν το γηπεδο αλκαζαρ (και εφημεριδα και ραδιοφωνο) . Φτανοντας στο σημειο να μιλανε οτι θα χυθει αιμα απο τα προβληματα στατικοτητας του γηπεδου και προτεινε οτι γονεις αναλαμβανουν τεραστια ευθυνη ρισκαροντας την ακεραιοοτητα των παιδιων τους τι νομιζετε δεν θα καθησει η κινιση των διαρκειας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Κάποιοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Τέλος πάντων, την άποψή μου επί του θέματος των φετινών διαρκείας, μεταξύ των οποίων υπάρχουν όντως πολύ φθηνές τιμές, θα την διατυπώσω μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κι αφού μάθω τις θύρες στις οποίες πουλήθηκαν όσα πουληθούν... Γιατί εκεί πιστεύω πως κρύβεται το... κλειδί της υπόθεσης!

      Διαγραφή
  3. τα εισιτηρια ημερας ειναι ακριβα. οι τιμες τους στερουνται λογικης. σε καλα πλαισια τα διαρκειας, συνεπως θα επρεπε να ειναι αντιστοιχα και τα ημερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μου κάνει κέφι να τρέχω στα τσιμέντα του Αλκαζάρ για να δώ παιχνίδι. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή