23 Μαΐ 2013

Δυο μέτρα, δυο σταθμά, δύο... μάτια! (video)



Σε αντιπαράσταση με το προηγούμενο θέμα του blog, παραθέτω αυτό... Νομίζατε ότι το "οφ σάιντ από πλάγιο" στο περσινό ματς του AEL FC ARENA, ήταν η μοναδική πρωτοφανής απόφαση που καταγράφηκε ποτέ υπέρ του Πανσερραϊκού; Αμ δε... Η εφευρετικότητα των ανθρώπων με τα δύο μέτρα, δύο σταθμά, δύο... αυτιά και δύο... μάτια, δεν έχει τελειωμό, όπως θα διαπιστώσετε βλέποντας...


...στο βίντεο τα χθεσινά κατορθώματά τους στον αγώνα Πανσερραϊκού-Βύζαντα. Κι αν πούμε ότι καταπίνουμε το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι Σερραίοι, αφού δεν είμαστε στην ευθεία, είναι αδύνατο να αντιληφθούμε τον λόγο για τον οποίο ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα της ισοφάρισης των φιλοξενουμένων, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στο 1.10 του βίντεο.

Αν μάλιστα τις συγκεκριμένες υποδείξεις τις αντιπαραθέσουμε με τις αντίστοιχες του πρόσφατου αγώνα ΑΕΛ-Βύζαντα, αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ωμή πραγματικότητα.

Τι άλλο να πω... Με τις υγείες μας, αν ακόμη και η σκιά του Θεοδωρίδη αρκεί για να ελέγχει πρόσωπα και καταστάσεις!

3 σχόλια:

  1. Μάλλον ειδες βιατικά το βιντεο. Οι Σερρες κέρδισαν 3-0 και το γκολ που αναφερεις ότι "δεν είμαστε στην ευθεία" δεν μετρησε ποτέ. Το γκολ του Βυζαντα αν μετρουσε, οπως και θα πρεπε, θα ηταν το 0-1 και οχι η ισοφαριση οπως λες. Κατα τ' άλλα υπάρχει εξηγηση, ο Βυζας με εμας δεν ηταν σωμένος, χθες ήταν (δες βαθμολογια και προγραμμα). ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ (ευνοηθηκαμε σε δυο ματς-αδικηθηκαμε σε τρία οπότε κλάιν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και δεν έγραψα ποτέ πως έπαιξε ρόλο η διαιτησία στη φετινή πορεία, πέρα απ' την αρνητική προδιάθεση που έδειξε σε κάποια ματς. Αλίμονο... Αυτό όμως δεν αναιρεί την διαπίστωση ότι η διαιτησία εξακολουθεί να νοσεί βαρειά, να μην καταλαβαίνει από εξόφθαλμα λάθη (π.χ. Σέρρες-Βύζας) όταν πρέπει κάποιοι να εξυπηρετηθούν και να της είναι πολύ εύκολο, όταν δοθεί η απειροελάχιστη αφορμή, να αδικήσει την ΑΕΛ!

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο για το "δεν είμαστε στην ευθεία", αλλά αν προσέξεις καλύτερα, ενώ οι Σερραίοι πηγαίνουν στον βοηθό να διαμαρτυρηθούν που δεν το κατακυρώνει, οι Μεγαρίτες πηγαίνουν στον διαιτητή γιατί έδειξε σέντρα! Καλά, το άλλο θα συμφωνείς πως γίνεται χαλαρά νούμερο επιθεώρησης...

      Διαγραφή