16 Μαΐ 2013

Άλλα δεν περίμενα... (video)


Δείτε εδώ το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΑΕΛ-Βύζας 1-0

Πέντε πάνω, πέντε κάτω, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο κι ο αγώνας εντός γραμμών, ήταν όπως περίμενα ότι θα είναι ή αλλιώς, κύλησε σύμφωνα με το καλό σενάριο. Και το αποτέλεσμα ήταν όπως το επιθυμούσα, γιατί το μόνο που μας έλειπε ήταν οι "κακές γλώσσες"! Άλλα ήταν εκείνα που δεν περίμενα...



  • Δεν περίμενα για παράδειγμα τόσο λίγο κόσμο. Περίμενα πολύ λιγότερο μεν, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, αλλά όχι τόσο λίγο. Πίστευα και πιστεύω ότι περισσότερος κόσμος νοιάζεται πραγματικά για την ΑΕΛ, σε βαθμό που να επιθυμεί να διαδηλώσει το αυτονόητο. Ελπίζω απλά να πρόκειται για συνειδητή επιλογή της "αποχής" ως πρώτη αντίδραση, από μια μεγάλη μάζα.

  • Δεν περίμενα επίσης τέτοια διαιτησία. Βέβαια, αυτός που πρέπει ν' ανησυχεί περισσότερο είναι πια ο Θρασύβουλος κι όχι εμείς. Γιατί αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι που φοβούνται την ΑΕΛ. Εκτός πάλι κι αν δεν τους αρκεί να βρίσκεται εκτός "παιχνιδιού" και θέλουν να την (και να μας) εξοντώσουν.

  • Δεν περίμενα εξάλλου, όπως κι όλοι όσοι ήταν εκεί, την μπούκα στον πάγκο. Δεν θα πω περισσότερα εδώ, γιατί σκέφτομαι να αναφερθώ σε επόμενο κείμενο. Ωστόσο, ήταν το μοναδικό σημείο στο οποίο κινδύνευσε η ενότητα και η αποδοχή που χαρακτήριζε ως εκείνο το σημείο (αλλά - ευτυχώς - κι αμέσως μετά) τις εκδηλώσεις των οργανωμένων εναντίον του μεγαλομετόχου. Νομίζω ότι κατέστη σαφές πως για να πάμε όλοι μαζί στον ίδιο μονόδρομο, όπως έγραψα από προχθές, δεν χρειάζονται ούτε τσαμπουκάδες, ούτε νιρβάνα. Κάπου στην μέση, δεν μπορεί, θα βρεθούμε...

  • Τέλος, δεν περίμενα, για να πω και κάτι αγωνιστικό, ότι δεν θα ξεκινήσει σ' αυτό το ματς ο μικρός ο Κρητικός. Τι φοβήθηκε ο Καβακάς; Μην του πουν πως έδωσε το παιχνίδι; Εδώ τον έβαλε στα πιο καυτά ματς. Ειλικρινά, δεν μπορώ να παρακολουθήσω τη σκέψη του τον τελευταίο καιρό. 

  • Όπως δεν περίμενα ότι μπορούμε να βάλουμε γκολ με απ' ευθείας φάουλ και με τον Ζεκίνια να σκοράρει σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια! Τέλος πάντων...

Κι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί ν' αναρωτιέται ποια ήταν αυτά που... περίμενα, ας το πω κι αυτό:

Περίμενα και τα πανό και τα συνθήματα και το τραγούδι στήριξης του πνεύματος της ομάδας και το χειροκρότημα προς τους παίκτες σε περίπτωση νίκης και την αποθέωση στον φετινό Σέρεμετ, που θα ερχόταν κάποια στιγμή. Όπως περίμενα ότι δεν θα υπάρξει χλευασμός των παικτών, όπως φανταζόταν ο προπονητής, αν πάλευαν για την αξιοπρέπεια της ομάδας και δεν έδιναν άλλου τύπου δικαιώματα. Που δεν έδωσαν!

Τώρα περιμένω πλέον να δω τι απ' όλα αυτά ακούστηκε ως τη Ζάμπια... Τουλάχιστον, ως τον επόμενο αγώνα ή την επόμενη διαρροή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου