14 Μαΐ 2013

Όχι στις "λευκές πετσέτες"... Μόνο βυσσινί!!! (video)


Ένα γύρο πριν, όλα έμοιαζαν αλλιώτικα (Βύζας-ΑΕΛ 0-3)

Απ' την ανακοίνωση της αποστολής της ΑΕΛ μπορεί κανείς να καταλάβει σε τι ματς πάμε αύριο με τον Βύζαντα. Γιατί αυτό το γενικό κι αόριστο των συμμετεχόντων μπορείς να το συναντήσεις μόνο σε δύο ακραίες περιπτώσεις...



Η μια είναι να δίνεις το νυν υπέρ πάντων αγώνα. Η άλλη, να 'χεις ρίξει "λευκή πετσέτα", σε βαθμό που να θεωρείς αγγαρεία ακόμη και την αναφορά των ονομάτων!

Κι εντάξει, η απογοήτευση απ' την απώλεια του στόχου είναι δεδομένη, αλλά αυτά τα περί "λευκής πετσέτας" δεν μου ακούγονται καλά. Όχι, δε μιλάω ούτε για μαθηματικές ελπίδες, ούτε για παραμύθια με δράκους. Ούτε καν για τον επαγγελματισμό των παικτών, που επικαλέστηκε ο Καβακάς...

Μιλάω για την αξιοπρέπεια που πρέπει να επιδείξουν όλοι τους ως το τέλος, ώστε ν' αποδείξουν ότι δεν μπορούσαν μεν να κάνουν περισσότερα, αλλά ξέρουν τουλάχιστον σε ποια ομάδα βρίσκονται.

Στο φινάλε, ο δρόμος των καλών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων ως το τέλος, είναι ο μοναδικός που  θα εξασφαλίσει την ηπιότητα των αντιδράσεων ενάντια στο αγωνιστικό τμήμα, αφού έτσι κι αλλιώς τα κύρια πυρά στρέφονται αλλού.

Θα 'ναι που θα 'ναι δηλαδή κάπως η ατμόσφαιρα, ας μην την κάνουν βαρύτερη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου