2 Απρ 2013

"Χείμαρρος" ο Βαγγέλης Τσουκάλης... (video)

Δείτε το βίντεο από τη ζωντανή συνέντευξη του Βαγγέλη Τσουκάλη, το περασμένο Σάββατο (30/03/2013) στην TRT (ζητώ συγγνώμη για το "παίξιμο" της εικόνας, αλλά δεν γινόταν αλλιώς, καθώς το πρόβλημα παρουσιάστηκε κατά την εγγραφή)

Καλεσμένος της σαββατιάτικης αθλητικής εκπομπής της TRT βρέθηκε ο παλαίμαχος άσος Βαγγέλης Τσουκάλης και τα 'πε χύμα και τσουβαλάτα για την ΑΕΛ, τη Νίκη, το μεταξύ τους ντέρμπι, την εν γένει πορεία τους, αλλά και την παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα. Με την ευθύτητα που πάντα τον χαρακτήριζε μέσα κι έξω απ' τα γήπεδα...



...ο πρώην άσος (κατά σειρά) της Νίκης, του Πανσερραϊκού και της ΑΕΛ, μίλησε για τα συν και τα πλην των θεσσαλικών ομάδων στη φετινή κούρσα, ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού τους και δεν δίστασε να προχωρήσει σε εκτίμηση για τις πιθανότητες ανόδου καθεμιάς στην μεγάλη κατηγορία.

Ακούστε τον, απλά γιατί η συνομιλία του με την Ελένη Οικονόμου και τον υπογράφοντα, αξίζει τον κόπο, γιατί εκφράζει χρήσιμες απόψεις και γιατί δεν είναι συχνό φαινόμενο ένας ποδοσφαιριστής ν' αγαπιέται απ' τον κόσμο όλων των συλλόγων που φόρεσε τη φανέλα τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου