4 Απρ 2013

Γίναμε ομάδα!



Επιτρέψτε μου επί προσωπικού, τώρα που γίναμε ομάδα, να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που στηρίζουν την ραδιοφωνική και διαδικτυακή δραστηριότητα του "tsoumbox"! Το κάνω για πρώτη φορά εγγράφως, κυρίως γιατί οφείλω...



...να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν μετά από αρκετούς μήνες αποχής μου απ' τα δρώμενα, μετά από αλλαγή του ραδιοφωνικού μέσου εκπομπής και μάλιστα, στο ζενίθ μιας οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει καταλυτικά κι από χρόνια τους επαγγελματίες των ΜΜΕ, αφού προηγουμένος έπληξε και όσες επιχειρήσεις επένδυαν σ' αυτά και σ' εμάς, για την προβολή τους.

Εκείνο για το οποίο θέλω υπεύθυνα να ενημερώσω αναγνώστες και ακροατές, είναι πως ποτέ κι απ' οποιοδήποτε μέσο, δεν ανέλαβα την προβολή επιχείρησης που δεν ανταποκρίνεται στις δικές μου απαιτήσεις σχετικά με την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών.

Καλωσορίζω λοιπόν με περηφάνεια στην παρέα την PTA Services, την Hygiene Service, την IceLand και τους Αφους Κουτσουνάκη και διαβεβαιώνω τους συντοπίτες Λαρισαίους που τις διευθύνουν, ότι συνεχίζουμε μαζί για ν' αντιμετωπίσουμε και την ίδια την κρίση και την καθημερινότητα που προκύπτει στο σημείο του κοινού μας ενδιαφέροντος που λέγεται ΑΕΛ.

Ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου