29 Απρ 2013

Είπατε τίποτα για διοίκηση;


Σε αντιδιαστολή με όσα γράψαμε σήμερα εγώ και πολύ περισσότερο άλλοι, για την διοικητική ανυπαρξία της ΑΕΛ, θέλω να συγχαρώ τη διοίκηση της ομάδας του Τυρνάβου για την άνοδο, όπως και όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, που όλη η πόλη πανηγυρίζει αυτή τη στιγμή. Ξέρετε όμως γιατί το προσδιορίζω κατ' αρχήν στη διοίκηση, τηρουμένων των αναλογιών;



Γιατί όσο μικρή και άπειρη έδειξε με τη γκάφα στην πρεμιέρα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όσο κι αν άλλα έλεγε κι άλλα έκανε στο θέμα Μπεριτζά, τόσο σπουδαία και καταλυτικά στάθηκε σ' αυτή την τελευταία τετράδα αγώνων... Είχε την ομάδα για την 5η θέση, μέτρησε τα κουκιά, ήθελε το "4 στα 4" και το πήρε κερδίζοντας μεταξύ άλλων κι ένα μεγάλο ντέρμπι!


Δε με νοιάζει τι μπορεί να εννοήσει ο καθένας απ' αυτό που γράφω...

Αυτό που εγώ θέλω να πω, είναι πως οι διοικήσεις υπάρχουν μόνο όταν είναι παρούσες κι έχουν υπόσταση. Όταν στηρίζουν εκτός από οικονομικά και ηθικά και ψυχολογικά μια προσπάθεια. Όταν τραβάν μπροστά και στα σωστά και στα λάθη και στις λύπες και στις χαρές!

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Τύρναβο κι αν είναι γραφτό του χρόνου να δούμε τοπικό ντέρμπι, τι να κάνουμε, θα το πιούμε κι αυτό το ποτήρι, όπως τόσα και τόσα. Πάντως γι' αυτό, μόνο νοικοκυραίοι όπως ο Μπρέζας με τον Κασσίδη και τους συνεργάτες τους, δεν θα φταίνε...

Υ.Γ. Να σας πω με την ευκαιρία ότι κάμερα της TRT ήταν και στη Λευκάδα και στα επινίκια, κατά την επιστροφή. Αύριο λοιπόν τα περισσότερα και τα... καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου