12 Απρ 2013

Φύγε εσύ, έλα εσύ!


Η είδηση είναι σίγουρα πιο ξαφνική απ' την απόφαση της ΑΕΛ ν' αλλάξει τον γυμναστή της, η οποία κυοφορούνταν προφανώς για κάποιο διάστημα στα ενδότερα της ΠΑΕ. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα όταν αναζήτησα τους λόγους...




...που προκάλεσαν αυτή την αλλαγή και που σε πρώτη φάση γεννούν ιδέες σχετικά με καταλογισμό ευθυνών για τους τελευταίους μυϊκούς τραυματισμούς ή την κούραση που συζητιέται και ξανασυζητιέται απ' τον Καβακά.

"Τίποτα τέτοιο", ήταν η απάντηση απ' την πλευρά των ιθυνόντων της ομάδας, που   τονίζουν ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα παράπονο απ' τον Μάγγο. Αντίθετα, λένε, του προτάθηκε (αλλά δεν δέχθηκε) η παραμονή στο τιμ της πρώτης ομάδας ή η ένταξή του στο τιμ των Νέων, ακριβώς γιατί η συνεργασία υπήρξε παραπάνω από ικανοποιητική.

Στόχος αυτής της απόφασης, σύμφωνα πάντα με την πλευρά της ΠΑΕ, είναι η ανάληψη των ηνίων της φυσικής κατάστασης από έναν απλά εμπειρότερο γυμναστή, τον οποίο τον ξέρει (από πέρυσι και όχι μόνο) ο Καβακάς και τον ξέρουμε, ώστε να αντιμετωπιστεί - αν αντιμετωπίζεται - η κόπωση που εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό.

Σίγουρα πέρα απ' τις εμφανείς διαπιστώσεις, ρόλο σ' αυτή την εξέλιξη θα έπαιξαν και τα ευρύματα των πρόσφατων εργομετρικών κι ενδεχομένως η αδυναμία του Μάγγου να βρει δραστική λύση.

Θα την βρει άραγε ο Πήδουλας; Μακάρι... Κι αν δεν τη βρει; Ν' ανησυχούμε για κάτι; Γιατί αν μη τι άλλο είναι εμφανές πως στην ΠΑΕ ανησύχησαν, γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος για μια τόσο ξαφνική αλλαγή!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου