5 Μαρ 2013

Απ' το Πανθεσσαλικό έως τον... τίτλο!



Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ από τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ΑΕΛ, Τίμου Καβακά

Η κακή εμφάνιση της ΑΕΛ στο Βόλο, η πιθανή αιτία και η αντίδραση της ομάδας σ' αυτήν, η αξία του βαθμού που απέσπασε, η απουσία του Πόνσε, η επιστροφή του Ζεκίνια, ο Παναιτωλικός που έρχεται στο AEL FC ARENA, η μάχη της ανόδου στην οποία και πιστεύει, η σχέση του με τον Κόουλμαν, ακόμη και το όνειρό του για την παρουσία του στους "βυσσινί", ήταν θέματα που θίχτηκαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Καβακά. Ας δούμε, παράλληλα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, μερικές απ' τις πιο ενδιαφέρουσες ατάκες του τεχνικού της ομάδας, που δεν καταγράφονται σε εικόνα...


-"Αφού ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κέρδισε αυτή την ΑΕΛ, δεν πρόκειται να την κερδίσει ποτέ"

-"Ο Ντίνο είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος, αλλά κι απ' τον Φιρινίδη είδα πως βρίσκεται σε ετοιμότητα"

-"Θα μας κάνει καλό αυτό που έγινε στο Πανθεσσαλικό, γιατί θα μας κρατήσει προσγειωμένους"

-"Μετά και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, ο Παναιτωλικός είναι η ποιοτικότερη ομάδα της κατηγορίας κι αυτό μπορεί να το δείξει σ' ένα καλό γήπεδο σαν το δικό μας"

-"Αν κερδίσουμε Παναιτωλικό και Παναχαϊκή και χάσουμε σε Γάζωρο και Θρασύβουλο, θα 'χουμε κάνει κάτι; Γι' αυτό λέω, κάθε αγώνας είναι τόσο σημαντικός όσο και οι βαθμοί που παίζονται, ανεξάρτητα απ' τον αντίπαλο. Αυτό είναι ο πρωταθλητισμός"

-"Με τον Κόουλμαν είχαμε πέρυσι ιδανική σχέση και δίπλα του πήρα πολλά. Βέβαια, δεν θα ερχόμουν βοηθός σε Έλληνα προπονητή. Ήμουν όμως δίπλα σ' έναν άνθρωπο με σπουδαίες παραστάσεις"

-"Προσωπικά ονευρεύομαι μια πορεία με επαγγελματική συνέπεια, αλλά δεν κρύβω πως θα 'θελα να φτάσω να πάρω τον τίτλο με την ΑΕΛ"

*Μεταξύ άλλων, ο Τίμος Καβακάς σημείωσε πως ο Νεμπεγλέρας θα εκτίσει την ποινή του με Παναχαϊκή και Θρασύβουλο, κυρίως γιατί ποντάρει στην αυξημένη αγωνιστική ετοιμότητα που θα 'χουν ως τότε ο Λιαπάκης κι ο Πότσι. Όσο για τον Τσιάρα, έπλεξε το εγκώμιό του, τονίζοντας πως περιμένει απ' αυτόν να παίρνει πρωτοβουλίες και με τη μπάλα, όπως έκανε με την ομάδα Νέων...

Υ.Γ. Πάλι καλά που έφευγε η αποστολή για Πυργετό, γιατί ακόμη εκεί θα βρισκόμασταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου