10 Μαρ 2013

Η ενδεκάδα για τη... δυάδα!

Δείτε το ρεπορτάζ της ΑΕΛ, όπως μεταδόθηκε από τα δελτία ειδήσεων της TRT, το Σάββατο 09/03/2013


Είδηση ουσιαστικά δεν έβγαλε η ανακοίνωση από τον Τίμο Καβακά της αποστολής που επέλεξε για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Κι αυτό, κατά το "no news, good news" είναι καλό, όταν με δεδομένα ένα δυο σοβαρά προβλήματα, φτύνεις καθημερινά τον κόρφο μη σου κάτσει κανένα απρόοπτο. Ωστόσο, με βάση το ρεπορτάζ, αλλά και την κοινή ποδοσφαιρική λογική, ειδήσεις θα προκύψουν σίγουρα στην αρχική σύνθεση, με τη διαφορά ότι για να τις αποτιμήσουμε, θα πρέπει να περιμένουμε το σφύριγμα της λήξης. Κι αναφέρομαι...



...κατ' αρχήν στην επιστροφή του Ζεκίνια στην ενδεκάδα, αφού η τεχνική ηγεσία ψάχνει απεγνωσμένα μια συνταγή στη μεσοεπιθετική τριπλέτα, με την οποία θα αναπληρώσει όλη ή έστω μέρος της δημιουργικότητας που έδινε στην ομάδα ο Πόνσε. Και μάλιστα κατά πάσα πιθανότητα ο Πορτογάλος θα ξεκινήσει από εκεί που επί Ζιώγα έχει δηλώσει πως δεν του αρέσει να παίζει! Πίσω απ' τον φορ... Με την κάψα πάντως που έχει για μπάλα, βλέπω να το ξεπερνάει!

Δεύτερη είδηση που παραμονεύει, είναι η μη χρησιμοποίηση του Λιαπάκη απ' την αρχή, παρότι με την αντίστοιχη μεσαία γραμμή των Αγρινιωτών, θα δοθεί μάχη για την κατοχή της μπάλας. Ρίσκο υπάρχει ακόμη για τον έμπειρο αμυντικό μέσο κι έτσι μάλλον θα ξεκινήσει ο Τσιάρας, ώστε να εξασφαλισθεί το 100% στις μονομαχίες, εξαργυρώνοντας και τις εντυπώσεις που κέρδισε στο Βόλο.

Τρίτη και τελευταία, είναι η χρησιμοποίηση του Μπλέντι στο αριστερό άκρο, αντί του Δεινόπαπα, αφού ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που θα βγάλει παίκτες ψηλά κι ο Καβακάς θέλει παίκτη (όπως αντίστοιχα από δεξιά τον Χασομέρη), που θα κυνηγάει το μπακ από κόρνερ σε κόρνερ και θα 'ναι όσο γίνεται πιο συνεπής τακτικά. Όσο για τον Δεινόπαπα, είναι η ώρα του να προβληματιστεί που παρότι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, δεν έχει την τυφλή εμπιστοσύνη του προπονητή του! 

Κατά πως τα βλέπω λοιπόν τα πράγματα, Σέρεμετ-Παπαγεωργίου, Παγώνης, Καρακώστας, Σκόνδρας-Τσιάρας, Νεμπεγλέρας-Χασομέρης, Μπλέντι, Ζεκίνια-Τσίγκας, θα ξεκινήσουν και είθε να φέρουν τη νίκη, που θα στρογγυλοκαθήσει την ΑΕΛ μόνη δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα...

Υ.Γ. Εύγε για τα μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη των αδικοχαμένων φοιτητών. Απλά εύγε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου