5 Σεπ 2012

Φαμπιάνο και Κολόμπους υπόσχονται... bonus!


Τελικά δεν καταφέραμε να τα πούμε ούτε στη διάρκεια της νύχτας, αλλά τι να κάνουμε... Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Κι επειδή μαζεύτηκαν αρκετά πράγματα για να σχολιάσουμε, θα προσπαθήσω να δώσω όσο πιο συνοπτικά γίνεται τον τραγικό απολογισμό της Κυριακής κι έπειτα να αναδείξω το τεράστιο δίδαγμα που μας πρόσφεραν οι επιλογές και τα άκρως συγκρουόμενα συναισθήματα της χθεσινής στοιχηματικής βραδιάς μας. Φυσικά, θα καταλήξουμε στην προσέγγιση λίγων και συγκεκριμένων αγώνων απ' τα κουπόνια Τετάρτης και Πέμπτης, δεδομένων των αποδόσεων της Goalbet, που σε κάποιες περιπτώσεις - όπως θα δείτε - αποτελούν ιδιαίτερο κίνητρο...


Να τα πάρουμε λοιπόν με τη σειρά:

α) Την Κυριακή καταφέραμε να χαλάσουμε τις εντυπώσεις κι ένα μέρος του ταμείου όλης της προηγούμενης εβδομάδας. Ήταν γενικώς δύσκολη μέρα στην οποία μετρήσαμε 3/6 άσους (με μέση απόδοση 1.85), 0/2 ισοπαλίες, 2/3 διπλές όπου ευτυχώς πέρασαν τα ακριβότερα σημεία, δηλαδή τα Χ (στο 3.12 το ένα και στο 3.39 το άλλο), 0/4 (!) διπλά και 2/4 στοιχήματα με γκολ (μέση απόδοση μόλις 1.47). Ομιλούμε δηλαδή για ένα 7/19 επί του συνόλου των προτάσεων κι ακόμη χειρότερα, 1/6 βασικές επιλογές, όπου κι αυτή που πέρασε ήταν διπλή... Απλά, τραγωδία!!!

β) Κι ενώ την Δευτέρα αντισταθήκαμε στη διάθεση να ρεφάρουμε κι ακριβώς γι' αυτό απείχαμε (αν παίζαμε θα 'χαμε και πάνω και κάτω), χθες πήραμε ένα μεγάλο μάθημα... Θεωρείται τυχαίο το 0/4 στα αγγλικά ματς κι αντίστοιχα το 5/6 (χάσαμε μόνο την Αμέρικα Μινέιρο που 'μεινε στο 0-0, ενώ περάσαμε μεταξύ άλλων, έστω και με διπλή, το 3.63 Χ της Κρισιούμα, βγάζοντας μέση απόδοση 2.15) στις βραζιλιάνικες επιλογές; Εγώ όχι, καθώς κατάλαβα με τον πλέον ηχηρό τρόπο γιατί δεν πρέπει να παίζουμε διοργανώσεις σαν το Λιγκ Τρόφι, με ομάδες που δεν έχουν βρέξει ακόμη τον... κώλο τους, ενώ αντίθετα αξίζει να ποντάρουμε σε πρωταθλήματα και εν γένει διοργανώσεις που έχουν ροή και δείγματα γραφής αγωνιστικών συμπεριφορών...

Πάμε λοιπόν τι έχουμε για το τρέχων διήμερο:

ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ
Το ενδιαφέρον, δηλαδή το κίνητρο, γέρνει μονόπατα, δεξιά, όπως και η φόρμα (0-2-4 η μια, 4-2-0 η άλλη), όπως και η παράδοση της τελευταίας πενταετίας (0-2-4)! Ως εκ τούτων, το 2.83 στο διπλό συνιστά ευκαιρία, ενώ το 3.17 στο Χ επιτρέπει την απλή κάλυψη, δεδομένης της συνολικής (α)συνέπειας που παρουσιάζουν κατά καιρούς οι ομάδες στο MLS... Σημειώστε ότι το ίδιο διπλό ο ΟΠΑΠ το έβγαλε στο 2.50 και κρατείστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι εναλλακτικά το over του 2.05 (1.72 στον ΟΠΑΠ), μπορεί εύλογα να παιχτεί αφού οι γηπεδούχοι το 'βγαλαν 3/6 τελευταία, οι φιλοξενούμενοι 5/5 τελευταία κι επιπλέον, over ήταν και τα 4/6 τελευταία ματς του ζευγαριού σ' αυτό το γήπεδο.

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ
Από άδικη ήττα έρχεται η γηπεδούχος (έπειτα από τρεις σερί νίκες), απ' την καλύτερή της εμφάνιση η φιλοξενούμενη (1-1-3 στα τελευταία πέντε). Πλην όμως, απ' τη μια επιστρέφει ο αρχισκόρερ και ηγέτης Λουίς Φαμπιάνο, ενώ απ' την άλλη λείπουν ο κορυφαίος προ ημερών Φορλάν, ο βασικός φορ Νταμιάο και 3-4 ακόμη... Με τον άσο λοιπόν στο 1.82 και την σύγχρονη παράδοση στο 3-1-1, δεν έχεις παρά να ποντάρεις στο 8-0-2 που 'χει να επιδείξει συνολικά φέτος η συγκεκριμένη έδρα!

ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΒΑΣΚΟ
Αν κάποιος καίγεται να συμπληρώσει τριάδα και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, θα του πρότεινα να δει την ισοπαλία στο συγκεκριμένο ζευγάρι, όσο παράδοξη κι αν φανεί η επιχειρηματολογία... Η επίδοση 7-1-2 της συγκεκριμένης έδρας δεν είναι και η πλέον φυσιολογική, όπως και οι τρεις συνεχόμενες νίκες της Ναούτικο εντός, τη στιγμή που έξω δεν μπορέι καν να σκοράρει στο ίδιο διάστημα. Εξίσου αφύσικο είναι και το 0/3 και μάλιστα χωρίς γκολ, που 'χει μακριά απ' το σπίτι της η Βάσκο, όταν αυτές είναι όλες κι όλες οι φετινές εκτός έδρας νίκες της. Κάποια στιγμή λοιπόν τα πράγματα θα ισορροπήσουν και για τις δύο ομάδες, που στη δεδομένη στιγμή, έχουν την πολυτέλεια μ' ένα Χ του 3.19, η μεν πρώτη την απόσταση απ' την επικίνδυνη ζώνη, η δε δεύτερη την 4η θέση. Συν τοις άλλοις, ισόπαλο ήταν το αντίστοιχο αποτέλεσμα τόσο πέρυσι (1-1), όσο και πρόπερσι (2-2), στοιχείο που αν μη τι άλλο σφραγίζει την επιλογή μας...

Για την Πέμπτη, όπου κυριαρχούν τα U21, δεν θα μπω σε αναλύσεις... Θα πω μόνο ότι μου άρεσε ένα σκεπτικό που διάβασα, για να παιχτεί ως έκπληξη στο 1Χ το Αζερμπαϊτζάν-Αγγλία, μόνο όμως όπου δίνεται χάντικαπ ενός γκολ υπέρ των Εγγλέζων (στην Goalbet ευελπιστώ να το βρω στο live) κι επίσης, ότι θα περιμένω συνθέσεις για το Φλουμινένσε-Σάντος, για να δω αν παίζει στη "Φλου" έστω ένας εκ των Ντέκο και Φρεντ. Αν ναι, απ' τη στιγμή που απ' την άλλη δεν παίζει πάλι ο Νεϊμάρ κι ο Γκάντσο είναι όπως είναι,  θα κλείσω τον άσο του 1.63, ειδάλλως θα δω σοβαρά το under του 1.75! Να δούμε και τι ταμείο θα έχουμε ως τότε... Γενικώς πάντως διαβάστε καλά Βραζιλίες και... Αμερικές, όπου δεν παίζουν οι διεθνείς κι έχουμε σοβαρές απουσίες κι αλλαγές στις συνθέσεις!!!

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!    












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου