26 Σεπ 2012

Διπλά με αξία από Φινλανδία μέχρι Σκωτία...


Έχοντας κλείσει από πριν την ενότητα του απολογισμού των έως σήμερα... πεπραγμένων, ξεδιπλώνουμε χωρίς άλλη καθυστέρηση τις αποδόσεις της Goalbet στο σημερινό κουπόνι και προχωράμε σε προσεκτικές και προσοδοφόρες επιλογές...


Πρώτη στάση το διπλό της Ίντερ Τούρκου (1.75), που παρά την πτωτική του τάση, μοιάζει ασφαλές. Η φιλοξενούμενη θέλει τίτλο κι αφού πέρασε χωρίς ήττα από Μιλικόσκι και Ελσίνκι στις δύο τελευταίες καθοριστικές εξόδους της, έμεινε στην κορυφή και δεν πρόκειται να χαριστεί στη Γιβασκίλα, που 'χει πολύ πιο ανισόρροπη έδρα και υποδεέστερη ποιότητα.

Νοτιότερα, στη Γερμανία, ο άσος του Ανόβερο (2.00), μοιάζει σπουδαίος και σε αξία κόντρα στη Νυρεμβέργη, λόγω και της επιστροφής του κορυφαίου φέτος, Χούστι, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και ξεκουράστηκε το Σάββατο, αντίθετα με τα αστέρια των φιλοξενουμένων.

Στο μεταξύ, μένοντας στη Μπουντεσλίγκα, έχουμε την πεποίθηση ότι το Αμβούργο βρήκε τον ρυθμό και την αυτοπεποίθηση που του έλλειπε και δεν χάνει στη Γκλάντμπαχ. Αυτό μεταφράζεται σε διπλή Χ2 (3.75/4.33), η οποία "κάθισε" άλλωστε την τελευταία διετία, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν γενικώς καλύτερη ομάδα από φέτος και οι φιλοξενούμενοι χειρότερη!

Προχωράμε ποντάροντας στη μεγάλη διαφορά κατηγοριών και ποιότητας ρόστερ που χωρίζει πλέον Ρέιντζερς και Μάδεργουελ. Το 2.38 στο διπλό, ακόμη και για Λιγκ Καπ, είναι εξαιρετικό για μια Μάδεργουελ που θα κάνει τα αδύνατα - δυνατά να χτυπήσει κάθε τίτλο τα δυο - τρια χρόνια που θα 'χει αντίπαλο πρώτης γραμμής μόνο τη Σέλτικ...

Κλείνουμε για Τετάρτη με τη βεβαιότητα πως η Ίντερ δεν χάνει στην Κιέβο. Το μάθαμε τώρα το... κόλπο, με τα συνεχόμενα διπλά σε Ευρώπη και Ιταλία και τις συνεχόμενες γκέλες στο Μιλάνο. Απλά, επειδή η Κιέβο δεν είναι ούτε Πεσκάρα, ούτε Τορίνο, παίρνουμε μεν το διπλό στο 2.30, αλλά δικαιολογούμε απόλυτα την απλή κάλυψη στο Χ του 3.20!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πριν αποχαιρετιστούμε, ενημερώνω πως περιμένω να μάθω αν ξεκινάει ο Φαλκάο στην Ατλέτικο Μαδρίτης (για να παίξω διπλό), αν παίζει με Νεϊμάρ η Σάντος (για να παίξω άσο) κι αν είναι ΟΚ ο Ροναλντίνιο για τη μεγάλη επιστροφή στον τόπο του... εγκλήματος (για να παίξω Χ2 τη Μινέιρο).

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!     










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου