8 Σεπ 2012

Διπλό η Σαραντί κι ό,τι άλλο θέλει ας βγει...


Την ψυχολογική και φυσικά, την οικονομική ώθηση της Παρασκευής, την είχαμε ανάγκη... Αυτό το 10/13 στο σύνολο των προσεγγίσεων των αγώνων που επιλέξαμε, ήρθε ως απάντηση στο αρνητικό πρόσημο του προηγούμενου διημέρου και ως θεμέλιο για ένα - ελπίζουμε - ανάλογο Σ/Κ. Στο μεταξύ, η μέση απόδοση της προαναφερόμενης "δεκάδας" ήταν 2.26 (το διπλό του Βελγίου δικαιούμαι να το πιστωθώ από ημίχρονο), αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι στις επιλογές υπήρξαν μια πληρωμένη διπλή (που πέρασε) και τρεις για κάλυψη (στη μια πέρασε το κύριο σημείο, στην άλλη η κάλυψη και την τρίτη ακόμα την... ψάχνουμε)! Αυτό φυσικά δεν  αλλάζει στο παραμικρό τις άκρως θετικές αναμνήσεις που άφησε η βραδιά, την οποία ακολουθεί σήμερα ένα ενδιαφέρον - σε αποδόσεις απ' την Goalbet - πρόγραμμα...


Φυσικά, προσπαθήσαμε όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα να σας δώσουμε τα σημεία που βρίσκαμε ενδιαφέροντα μεταξύ των αγώνων που ξεκινούσαν στις 5 μ.μ., οπότε εδώ προχωράμε αναλυτικότερα για ό,τι θα μας απασχολήσει απ' τις 7 μ.μ. του Σαββάτου και μετά, ως και τα ξημερώματα της Κυριακής!

Ακολουθώντας χρονική σειρά, ξεκινάμε απ' το διπλό της Βιγιαρεάλ (2.15), που δεν περιμένουμε να έρθει εύκολα, αλλά το περιμένουμε... Εναλλακτικά, για όσους πιστεύουν στην αντίσταση της Πονφεραντίνα, υπάρχει και το goal/goal του 1.90, ενώ στο over προτιμάμε τη Μπαρτσελόνα Β' (1.70)! Μένουμε πάντως στη Β' Ισπανίας, ποντάροντας με πίστη και στο διπλό της Αλμερία (2.25), πριν πάμε Β' Ιταλίας και στο Χ του Μόντενα-Βαρέζε (2.97).

Στη συνέχεια ισχυρό διπλό φαντάζει αυτό της Άρσεναλ Σαραντί (2.10), που στα... πόδια της βρίσκεται το ματς στο Σαν Μαρτίν, ενώ τα... σημάδια οδηγούν σε άσο της Δανίας (2.06), επί της Τσεχίας. Θεωρητικά, ακόμη πιο ισχυρό φαντάζει το διπλό της Βιτόρια Μπαϊα (1.83) στην Ιπατίνγκα, αλλά όποιος το επιλέξει δεν θα 'ναι κακό να καλυφθεί στοιχειωδώς με το Χ (3.47)! Αντίθετα, οφείλουμε σεβασμό στο απόλυτο της έδρας και τον άσο της Κρισιούμα να πληρώνει 1.78, ενώ στο 1.70 βρίσκεται το εξίσου... παραδοσιακό over της.

Στον άσο γέρνουν επίσης για διάφορους λόγους η Ρεάλ Β' (1.83) και μεταμεσονύκτια η Κοριτίμπα (1.82) και η Σάο Καετάνο (1.59), ενώ σε πληρωμένο Χ2 παίζεται για τους τολμηρούς το Κορίνθιανς-Γκρέμιο (3.15/2.90)!

Ως βασικές επιλογές από τα παραπάνω, παίρνουμε Αλμερία, Σαραντί, Δανία, Σαο Καετάνο και τη διπλή της Γκρέμιο...

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!    





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου