18 Σεπ 2012

Ας "κανονιοβολήσουμε" τα ταμεία...


Μετά το συν του Σ/Κ ήρθε χθες το μείον (3/8) να μας φέρει στα... ίσα μας! Πάλι καλά που πήγαμε... χαλαρά ενόψει CL, γιατί αλλιώς, πως να προβλέψεις το ρεσιτάλ αυτογκόλ της Ν.Σμύρνης ή την ισοφάριση της Έβερτον που προηγήθηκε για δεύτερη φορά στο 88'! Αυτά όμως είναι παρελθόν, αφού η σημερινή πρεμιέρα των ευρωπαϊκών ομίλων σκεπάζει τα πάντα, πλην των αποδόσεων της Goalbet που ξεχωρίζουν και μας βοηθούν ν' αποφασίσουμε που αξίζει να ποντάρουμε...


Θεωρώ ας πούμε ότι το διπλό της Άρσεναλ (2.38) στην πρωτάρα Μονπελιέ και μάλιστα στη συγκεκριμένη απόδοση, είναι αδύνατο να μην ληφθεί υπόψη. Μάλιστα, προσωπικά είναι το μοναδικό σημείο που θα πάρω, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός πως οι "κανονιέρηδες" δεν έχουν ηττηθεί ποτέ επί γαλλικού εδάφους... Τώρα, αν κάποιος λιγότερο τολμηρός θέλει να καλυφθεί με το Χ (3.10), δεν θα τον κακίσω. Απλά θα του πω ότι αν πιστεύει σε ισοπαλία, ας ρίξει μια ματιά και στο 0-0 (8.00), που πέρυσι στη Μασσαλία ο Βενγκέρ το 'σπασε (νικώντας φυσικά) στο 90'!

Από κει και πέρα θα κινηθώ με τέρματα, πιστεύοντας πολύ στα goal/goal του Ολυμπιακού (1.83) με τη Σάλκε και της Ρεάλ (1.67) με τη Σίτι. Παρεμπιπτώντος, βρίσκω πολύ... γαργαλιστική την τιμή και στο over του "Καραϊσκάκης" (2.10), αφού οι "ερυθρόλευκοι" το 'χουν παράδοση στα εντός έδρας με τους Γερμανούς...

Στο μεταξύ, όποιος θέλει τέτοια μέρα ν' ασχοληθεί και με Αγγλία, ας μελετήσει πριν αποφασίσει και τους άσους της Λιντς (2.38) και της Έξετερ (1.73), το Χ2 της Νορθάμπτον (3.25/3.10) κι αν θέλει ας ψάξει μαζί μου για τρίτη και φαρμακερή φορά το πτωτικό διπλό της Σουίντον (2.10)!

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!     






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου