21 Αυγ 2012

Το πιο σύντομο ανέκδοτο (σ.σ. Λαρισαίος διαιτητής στην SL)!!!



Από φίλο του blog έλαβα ενυπόγραφα το ακόλουθο σχόλιο σχετικά με την απουσία - για μια ακόμη χρονιά - Λαρισαίου διαιτητή απ' τις λίστες της Super League, γεγονός που προδίδει εν πολλοίς και την παραγοντική ανυπαρξία του τόπου μας σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και ομοσπονδίας! Εξίσου ανύπαρκτη, σύμφωνα με τον επιστολογράφο, είναι και η απαιτούμενη συνοχή των φορέων της πόλης και του ποδοσφαίρου, ώστε να προσδοκούμε βάσιμα ανάκαμψη...


"Χρήστο καλήμερα, 

Δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω γιατί και αυτό φταίει που είμαστε στα περιθώρια των αθλητικών ειδήσεων και ακομη ψαχνόμαστε να βρουμε την αθλητική μας αίγλη, 
Διάβασα για τους υποψήφιους διαιτητές της SUPER LEAGUE και δυστυχώς για άλλη μια φορά ούτε ένας Λαρισαίος... Όλα του κουτσοχώρια και οι πόλεις μικρότερης εμβέλειας από την πόλη μας, έχουν! Εμείς όχι...  ΓΙΑΤΙ;;; Μήπως η ΕΠΣΛ είναι άλλου για άλλου;;; Δική της είναι νομίζω η ευθύνη και η προώθηση των διαιτητών. Μόνο ένας, ο συχωρεμένος Γιάννης Λάτσιος "σφύριξε" εκεί εδώ και δύο δεκαετίες και αυτός όταν ήταν εν ενέργεια ήταν μόνος και ένας....
Κατά τ΄άλλα, σαν Λαρισαίους μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια (σ.σ. "ποδοσφαιρομάνα", "διδάξαμε ποδόσφαιρο, "έχουμε τα περισσότερα σωματεία κλπ)!!! 
Αποτέλεσμα δεν βλέπω, σε όλους τους τομείς και από λόγια πάμε καλά. Αυτά και άλλα βλέπουν πολλοί σαν τον Μπέο και τους ομοίους του και μας βαράνε αλύπητα κάτω απ' το τραπέζι.  Συνοχή δεν υπάρχει... Μόνο υπέρμετρος εγωισμός στους ανθρώπους και της ΕΠΣΛ, με αποτέλεσμα να λείπει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην Ένωση και την μεγαλύτερη ομάδα του θεσσαλικού διαμερίσματος.
Πως λοιπόν να πάμε μπροστά - τώρα με τον Μιχάλη Ζιώγα -  ξεκινώντας απο το μηδές, όταν υπάρχουν πολλά στελέχη της ΕΠΣΛ και όχι μόνο - που χαίρονται και θα χαρούν με αποτυχίες της ομάδας μας!!!!  

Συγνώμη εάν σε κούρασα, αλλά δεν μπορούσα να μην τα πω σε κάποιον βαμμένο βισσυνί...

Γιάννης  Ευθυμίου"

2 σχόλια:

  1. α)Υπαρκτό πρόβλημα και μεγάλη ιστορία, η οποία ξεκινάει απ' τις τεράστιες κόντρες του μεγαλοπαράγοντα κάποτε της διαιτησίας, Τιμολέοντα Λάτσιου μ' ένα σωρό κόσμο και για ένα σωρό θέματα, μεταξύ των οποίων και η επιβολή - προώθηση του αείμνηστου Γιάννη.
    Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τους μεταγενέστερους παράγοντες τόσο της ΕΠΣΛ όσο και της ΑΕΛ, για την ανυπαρξία τους, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο ζήτημα.
    Κάποτε, σε σχετική κουβέντα, άκουσα πως απ' την εποχή Γκαγκάτση κι έπειτα, για να προωθήσεις κάποιον έπρεπε να χωθείς κι εσύ στα σκατά. Δεν ξέρω... Αυτό που ξέρω είναι πως Γρηγορίου και Πηλαδάκης στήριξαν με τα χίλια τον Πιλάβιο, πιστεύοντας πως θ' αλλάξουν τα πράγματα και πήραν το... μακρύτερο.
    Άρα, στην καλύτερη των περιπτώσεων, πιάστηκαν μεγάλα κορόιδα και αδειάστηκαν πλήρως ως παράγοντες!
    β)Για όσα λες περί έλλειψης συνοχής, θα σου πω απλά το εξής... Κάποια περίοδο της τελευταίας δεκαετίας, η ΑΕΛ - μαζί με τους γνήσιους οπαδούς της - έβγαλαν ως ομάδα μια δυναμική απέναντι στην οποία η πόλη ως σύνολο (φορείς κάθε είδους και κόσμος χωρίς οπαδικό συναίσθημα) στάθηκε πολύ μικρή... Και κλασσικά, όπως γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις, επιχείρησε να κάνει κρεμαστάρια όσα δε φτάνει!
    Τα 'χω γράψει και τα 'χω ξαναγράψει αυτά, αλλά τι το θες...

    Υ.Γ. Συγγνώμη για την καθυστερημένη δημοσίευση της επιστολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ποιον γρηγοριου μιλατε ρε παιδια, αυτον που δηθεν θα εδινε 30.000 ευρω στην ΑΕΛ όταν ηθελε να διαφημιστει τζαμπα; αυτος ειναι γνωστος γαυρος και το μονο που τον νοιαζει ειναι να τρωει και να πινει στην υγεια των κοροιδων οπως εκανε ενα μηνα στην πολωνια καλεσμενος του "κακου" πιλαβιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή