22 Αυγ 2012

Μπά(λ)τε... γκολ κι αλέστε!


Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, περισσότερα έχω να γράψω για την εξέλιξη και την έκβαση των χθεσινών αγώνων, που μας έστειλε τελικά στο 3/7 επί του συνόλου των βασικών επιλογών (3/4 στις συμπληρωματικές προτάσεις με τις τρεις διπλές) και λιγότερα για το σημερινό πρόγραμμα, που πάντως, κατά πως βλέπω τις αποδόσεις της Goalbet, έχει τα τυχερά του...


Ξεκινάω λοιπόν από χθες και λέω:

-Ενώ έστρωσε μια χαρά τη δουλειά η Σπαρτάκ, όπου άργησε σχετικά να ανοίξει το σκορ (αλλά μόλις άνοιξε στο 59' έγινε over στο δεκάλεπτο), μας έστειλε η Λιλ, η μοναδική ομάδα των χθεσινών ευρωπαϊκών αναμετρήσεων που δεν σκόραρε. Και να πω ότι θέλαμε να νικήσει... G/G την παίζαμε, αλλά πλέον, θ' αργήσουμε κανέναν μήνα τουλάχιστον να την σημαδέψουμε στο κουπόνι μας, με οποιονδήποτε τρόπο... Βλέπετε και στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική κουβάδιασε κόσμο και κοσμάκη... Προφανώς ο Αζάρ ήταν γι' αυτή κάτι περισσότερο από ένας ποδοσφαιριστής και για να μάθει να παίζει αποτελεσματικά χωρίς εκείνον θα πρέπει να φάει... καρβέλια!

-Όσο για τη Β' Βραζιλίας, το παίρνουμε απόφαση ότι η Αμέρικα Μινέιρο θ' αργήσει να ξαναβρεί το δρόμο προς την επιτυχία, αλλά δεν είναι δυνατόν να χωνέψουμε τόσο εύκολα ότι ναι, νίκησε η Κρισιούμα, ναι μίλησε με δύο προσωπικά του τέρματα ο Ζε Κάρλος, αλλά στο 75' που έβαλε το πρώτο και με μια αναπάντεχα παθητική Αβάι, χάσαμε όχι μόνο το G/G, αλλά και το προδιαγεγγραμμένο για μένα over της αναμέτρησης.

-Κι επειδή δεν ξέρω αν τα παραπάνω δικαιολογούν στα μάτια του αναγνώστη το... πάρσιμο που έχω, θα συμπληρώσω ότι στις επιπλέον των επιλογών προτάσεις που κάναμε, πέσαμε απόλυτα μέσα στην Έμελεκ (σ.σ. μόνο στο αποτέλεσμα και όχι στη μορφή αγώνα, αφού ισοφάρισε στο 90'), αλλά απ' την μεν Ρόδεραμ χάσαμε τη διπλή στο 86' κι απ' τη δε Νότιγχαμ χάσαμε το διπλό (κι αρκεστήκαμε στην κάλυψη του Χ) στην εκπνοή της αναμέτρησης. 

Τέλος πάντων, μ' αυτά και μ' αυτά νιώθω - και το δηλώνω για πρώτη φορά - πως έρχομαι από μια άτυχη βραδιά, την οποία θα επιδιώξω να ξορκίσω επιλέγοντας  απ' το πρόγραμμα της Τετάρτης τα εξής:

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ...over (1.80)
ΜΑΛΑΓΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.............over (2.15)
ΜΠΑΤΕ-ΧΑΠΟΕΛ ΚΙΡΙΑΤ ΣΜΟΝΑ.........1 (1.91)
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ...over (2.05)
ΤΣΕΛΣΙ-ΡΕΝΤΙΝΓΚ.........................1/1 (1.61)

Εξηγώ ότι Γερμανοί και Ρώσοι,  ανεξάρτητα από τακτικές, έχουν στη φύση τους το επιθετικό παιχνίδι, ενώ πιστεύω πως ανοιχτό θα 'ναι και το ύφος της αναμέτρησης στη Μάλαγα, καθώς οι Ισπανοί δεν ξέρουν που βρίσκονται και οι "πράσινοι" ξέρουν, αλλά δεν έχουν το άγχος της προηγούμενης φάσης και μπορούν να 'ναι αποτελεσματικοί παρά την αυξημένη ισχύ του αντιπάλου. Παρακάτω, η Μπάτε στρώνει όλο και περισσότερο, φτάνοντας σε πολύ κρίσιμο σημείο για ν' αφήσει και πάλι την πρόκριση να κριθεί εκτός, ενώ ως τώρα στη διοργάνωση τόσο η Ζάγκρεμπ όσο και η Μάριμπορ κυνηγάν τα σκορ. Τέλος, ελπίζω αυτό που παρουσίασε στην πρεμιέρα η Τσέλσι να 'ναι λογική και τακτική της... Δηλαδή, μπαίνω δυνατά στα ματς και τα καθαρίζω, όσο τα συγκεκριμένα... θηρία (σ.σ. μικρομεσαίοι αντίπαλοι) είναι ακόμη "μικρά"!

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου