10 Αυγ 2012

Από Μονακό... άρξασθε!


Άφησα την εβδομάδα να κυλήσει χωρίς προγνωστικά, σκασμένος από κάποιες στραβομάρες του περασμένου Σ/Κ, όπου άλλοι άσοι "έσπασαν" από 2-0 (Λαγκούνα, Ουράβα), άλλος από 1-0 και με τον αντίπαλο να παίζει με δέκα παίκτες (Χιροσίμα) κι άλλος - ο πιο ισχυρός - στο 90φεύγα (Σταρτ), διαλύοντας δελτία και ψυχολογία. Όσοι βέβαια ακολούθησαν τα "σημεία από ημίχρονα", σκέτες ισοπαλίες ή στοιχήματα με γκολ, βγήκαν έστω και οριακά στην απέναντι όχθη. Όσοι εμπιστευτήκαμε πρώτα τους άσους, ζήτω που καήκαμε. Τι να γίνει όμως, έτσι είναι η ζωή του στοιχήματος κι από σήμερα ξεκινάει ένα ακόμη πιο πλούσιο τριήμερο, με ενδιαφέρουσες επιλογές για Παρασκευή, βάσει και των αποδόσεων της Goalbet. Πάμε να δούμε λοιπόν...



Ξεκινάω απ' το γεγονός ότι εμπιστευόμαστε τον άσο της Μονακό (1.76) του Ρανιέρι, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει κι εκείνος της Ντιζόν (1.79). Από κει και πέρα, αποφεύγοντας τα πολλά ξανοίγματα, θεωρώ πως δεν χάνει η Καέν στη Νιορ και η Κολόν στο Σαν Μαρτίν. Αυτό σημαίνει πως μιλάμε για με αξία στις αποδόσεις για Καέν (2.95/3.02) και για Κολόν (2.64/2.97)! Τις ισοπαλίες χρησιμοποιείστε τις κατά το δοκούν, είτε πληρωμένες, είτε ως απλή κάλυψη.

Από κει και πέρα, η Σπάρτα Ρότερνταμ μπορεί και θέλει να κάνει τον άσο από ημίχρονο (1.77), ενώ εξίσου ενδιαφέρουσες επιλογές μοιάζουν το over στο Άαλεν-Καϊζερσλάουτερν (1.95) και το goal/goal στο Ντροχέντα-Μποέμιαν (1.90)! 

Τέλος, αν είναι να'ρθει... θα 'ρθει το Χ στον μικρό τελικό της Ολυμπιάδας μεταξύ Κορέας-Ιαπωνίας (3.22), αλλά προσωπικά θα το 'παιζα μόνο σε ζητούμενα, γιατί δεν ξέρω την ψυχολογία κάθε ομάδας μετά την ήττα στους ημιτελικούς. Αυτό που ξέρω είναι πως αν έχει Ιαπωνία η λίστα των επιλογών του Σ/Κ, θα την ανεβάσω απ' τα ξημερώματα...

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου