13 Αυγ 2012

Δυο άσοι, δύο "Χ" και το διπλό... Αργεντινή!


Τα ντέρμπι που επιλέξαμε για την Κυριακή είχαν φαβορί και πέρασαν 3/5 (Σίτι, Τρόμσο, Λ.Α./Σάλτσμπουργκ, Χαρτς), με την τελευταία να προηγείται, αλλά τελικά να αρκείται στην ισοπαλία. Συνολικότερα, σε σημεία μετρήσαμε 3/6 (στο 90' έσπασε το Χ στο Σάο Πάολο!) με μέση απόδοση 2.14. Βγήκαν συν λοιπόν, όσοι δεν χρησιμοποίησαν καλύψεις για Τσέλσι και "Στρομ". Παραπέρα, είχαμε και 4/6 προτάσεις για πονταρίσματα με γκολ (μέση απόδοση 1.52), όπου μας κρέμασε η Γκενκ ή αν προτιμάτε, η Λόκερεν. Όσοι θέλετε, κάντε τον συνολικό λογαριασμό. Οι υπόλοιποι, ανοίξτε μαζί μου τις αποδόσεις της Goalbet στο πρόγραμμα της Δευτέρας και διαλέξτε...



  • Προσωπικά, ως σημείο παίρνω κατ' αρχήν τον άσο του Άρη (2.13) στο φιλικό με τη Βέροια, με όλο το ρίσκο ενός φιλικού, επηρεασμένος ίσως απ' την εικόνα που μου 'δειξε στο AEL FC ARENA η ομάδα του Χάβου. Φυσικά, αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στον ΟΠΑΠ!
  • Συνεχίζω εμπιστευόμενος το σχετικό φορμάρισμα και δη τον άσο της Βάρναμο (2.24) και τον εξάποντο χαρακτήρα που  'χει το συγκεκριμένο ματς με την προβληματική Ντέγκερφορς...
  • Ακολουθούν δύο "Χ...νάρια", το πρώτο στο ντέρμπι Μπρο-Έστερ (3.35), που δεν θα χαλάσει κανέναν αν "κάτσει" στο τελευταίο 20λεπτο και το δεύτερο στο Κορκ-Σεντ Πάτρικς (3.20), καθώς είναι το αγαπημένο των γηπεδούχων γενικώς και των φιλοξενουμένων μακριά απ' το σπίτι τους!
  • Όσο για το διπλό της βραδιάς, το βλέπω απ' την πρωταθλήτρια Σαραντί (2.67), στην έδρα της Ραφαέλα, για να ολοκληρώσει το κρεσέντο των φιλοξενούμενων στην Αργεντινή...
  • Τέλος, εναλλακτικές επιλογές με σοβαρές πιθανότητες δικαίωσης είναι τα over της Μπράγκε και της Ουμέα, καθώς και τα goal/goal σε Βάρναμο και Λαντσκρόνα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τον φίλο που 'στειλε μήνυμα και ζήτησε 3άδα, θα έλεγα πως με βάση τα παραπάνω, το Χ της Κορκ, το διπλό της Σαραντί και το over στο Μπράγκε-Τρέλεμποργκ, είναι μια χαρά επιλογή!

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου