18 Ιουλ 2012

Άντε να τριτώσει το "διπλό"...


Καλά αρχίσαμε χθες με τον άσο της Ζίλινα (1.97) και καλά τελειώσαμε με τον εύκολο άσο της Ζοϊνβίλε (1.41), αλλά ενδιάμεσα η ισοπαλία της Κρισιούμα μας άφησε στο 2/3 και μας στέρησε μια σημαντική επιτυχία. Το πρόσημο βέβαια παραμένει θετικό και μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε, ρισκάροντας σήμερα περισσότερο με την αναζήτηση στην Goalbet πιο προσοδοφόρων αποδόσεων...


Ξεκινώντας από πιο χαμηλά και προσπαθώντας να βρούμε αξία σε μεγάλα φαβορί των προκριματικών του CL, θα λέγαμε πως το over είναι εφικτό από Μόλντε (1.57) και Μπάτε Μπορίσοφ (1.60), την οποία δεν θα βρείτε στον ΟΠΑΠ.

Συνεχίζοντας με τους μεταμεσονύκτιους αγώνες, δεν θα 'χαμε πρόβλημα να πάμε με συμμάχους τη φόρμα αλλά και την παράδοση, τόσο στον άσο του Τορόντο (2.26), όσο και στο διπλό του Λος Άντζελες (2.26), που αφού μας πλήρωσε δύο συνεχόμενα διπλά, πάει να τα... τριτώσει!

Τέλος, στη Βραζιλία, θεωρούμε κατ' αρχήν πως αν είναι να σπάσει την κακή παράδοση η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μινέιρο (με την ελλειπή Ιντερνασιονάλ), της παρουσιάζονται οι ιδανικές συνθήκες. Όσοι θεωρούν μικρό το 1.81 στο οποίο έπεσε ο άσος, ας καθήσουν στ' αβγά τους. Όσοι τον πιστεύουν, ίσως αξίζει να τον πάρουν κι από ημίχρονο στο 2.95 (έστω σε ζητούμενα), λόγω της φόρας που 'χει πάρει η νέα παρέα του Ροναλντίνιο. Στο μεταξύ, ανάλογη φόρα έχει πάρει και η Μποταφόγκο (κι ας μην έκανε ακόμη ντεμπούτο ο Ζέεντορφ), που πείθει πως το 'χει το Χ2 (3.25/3.27) στη Σάντος, απ' την οποία έφυγαν πάλι ο Νεϊμάρ και οι λοιποί διεθνείς... 

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου