18 Ιουν 2012

Μ' ένα over... καθάρισες!


Μετά τον πρωινό αναλυτικό απολογισμό του Σ/Κ, προχωράμε στην προσέγγιση των σημερινών αγώνων του Euro, που με βάση τον μπούσουλα της Goalbet, κρύβουν τόσες ευκαιρίες, όσες και παγίδες. Έχουμε και λέμε... 

ΙΤΑΛΙΑ-ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Το προφανές σημείο είναι ο άσος του 1.39 αυτή τη στιγμή (σ.σ. ανέβηκε!), αφού οι Ιταλοί χρειάζονται μόνο νίκη για να περάσουν. Το όποιο ρίσκο, αφορά στην πιθανότητα Ισπανοί και Κροάτες να 'χουν καταστήσει από νωρίς σαφές πως κάτι... συμβαίνει, με αποτέλεσμα να τα παρατήσουν οι "Ατζούρι". Ας την ζυγίσει ο καθένας για πάρτη του κι ας αποφασίσει. Πάντως, προσωπικά λέω πως ειδικά όσο οι άλλοι είναι στην ισοπαλία και θα είναι ανοιχτό το θεωρητικό ενδεχόμενο του "μπαμ" απ' τους Κροάτες, η Ιταλία θα 'χει κάθε λόγο να κυνηγήσει και το σκορ. Δύσκολο, με μπλαζέ τύπους σαν τον Μπαλοτέλι και τον Κασάνο, αλλά ενδιαφέρον το over στο 1.75!

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ
Γνωστό το σενάριο... Με ισοπαλία 2-2 (7.00), 3-3 (22.00) και βάλε, περνάνε και οι δύο αφήνοντας έξω τους Ιταλούς. Απ' τη στιγμή που συνέβη μια φορά (Δανία-Σουηδία προ οκταετίας σε βάρος πάλι των Ιταλών), μπορεί να ξανασυμβεί. Μόνο που εδώ δε μιλάμε για ομάδες της διεθνούς... σειράς, αλλά για την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Ισπανία! Λέτε να δείξει τέτοια αδυναμία; Τέλος πάντων, δεν έχω τη βεβαιότητα για τίποτα με τόσο θόρυβο, οπότε θα πάω με ψιλά στα... σενάρια και με ποντάρισμα της προκοπής στο over (1.70). Μοιάζει το ασφαλέστερο όλων, καθώς εκτός των κάθε λογής σεναρίων καλύπτει και την δεδομένη ανάγκη των Κροατών να διεκδικήσουν νίκη ή ισοπαλία με δύο γκολ, άρα να παίξουν με εμφανή επιθετικότητα απέναντι σε μια ομάδα που ξέρει να παράγει ποδόσφαιρο. Από πίσω έρχεται το 4-6 γκολ (2.70), αλλά εγώ μένω στο over. Επιπλέον, δεν ρισκάρω το διπλό του 1.49, όταν ακούγονται τόσα και τόσα για το Χ του 3.68! Σε κάθε περίπτωση όμως, πιστεύω πως πάλι θα σκοράρει ο Τόρες (2.20), αν φυσικά ξεκινήσει...

ΕΚΤΟΣ EURO τώρα... Λιοπύρι, καταγγελίες για διαιτητές και παράγοντες και ικανές φιλοξενούμενες σε υπολογίσιμες έδρες, που καίγονται για βαθμούς. Ούτε σήμερα θα ψωνίσω από Football League... Αντίθετα, αν το Euro μας έχει φτιάξει την τσέπη και την ψυχολογία, ίσως ρισκάρω κάτι στο Χ (3.37) του μεταμεσονύκτιου Κολόν-Γοδόι!

 * Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου