25 Μαΐ 2012

Αποχαιρετισμός με τίτλο και... over!


Περνώντας το πρώτο Χ για Μιλικόσκι και Λάχτι, έδωσε αξία στην επίδοση 3/5 που είχαμε χθες στις βασικές επιλογές (μέσος όρος απόδοσης 2.21) και κράτησε ψηλά τον συντελεστή των τελευταίων ημερών, τον οποίο συμπλήρωσαν στην προκειμένη περίπτωση οι άσοι της Μόλντε και της ΑΪΚ. Αντίθετα, η Μάλμε έμεινε στην ισοπαλία και κυρίως η Ντε Τσίλε έμεινε στο 1-1 (απ' το 23'), στερώντας μας ένα διαγραφόμενο over και περισσότερα κέρδη απ' το ταμείο μας. Εκεί που δεν πήγαμε καλά ήταν στο σύνολο των προτάσεων, καθώς πέρασαν 4/10 (στον κουβά 3/3 ειδικά σημεία) κι έτσι χάθηκε το αξιόλογο 2.07 που 'ταν ο μέσος όρος απόδοσης των κερδισμένων σημείων. Σήμερα πάντως είναι Παρασκευή, η Goalbet είναι εδώ (θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ) κι εμείς θα πασχίσουμε να κρατήσουμε ζεστή τη σχέση μας με το ταμείο...



Προκαταβολικά λέω ότι δεν έχω κάποια έμπνευση για τα διεθνή φιλικά της ημέρας, με τα οποία θ' ασχοληθώ μόνο αν η λογική ή κάποια ειδική πληροφορία με οδηγεί κάπου (όπως π.χ. προ ημερών στον άσο της Πολωνίας). Επίσης σήμερα σας ενημερώνω πως παίζεται κύπελλο στην Ιρλανδία, που δεν συμπεριλαμβάνεται στον ΟΠΑΠ. Εκεί λοιπόν, στην πλειοψηφία των αγώνων, ομάδες Πρέμιερ υποδέχονται ομάδες 2ης κατηγορίας, με αποτέλεσμα οι άσοι να δίνονται μεταξύ 1.20-1.30, αποτρέποντάς μας ν' ασχοληθούμε. Όποιος θέλει πάντως, μπορεί να το ρισκάρει. Όσο για την Ιαπωνία, που μοιραία θα τη βάλουμε στη ζωή μας, ξεκινάμε διστακτικά, με κάτι που βγάζει μάτια. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά:

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ-ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ
Με φόρμα 4-1-1 και δύο συνεχόμενες νίκες, η Λαντσκρόνα αρχίζει να δικαιολογεί τους υψηλούς στόχους της στη Β' Σουηδίας. Επιπλέον, ο τεχνικός της Χένρικ Λάρσον και οι παίκτες της, ξέρουν καλά ότι χρειάζονται τρίποντα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ώστε να αναλάβουν κάποια στιγμή πρωταγωνιστικό ρόλο. Την ίδια στιγμή η Ντέγκερφορς πασχίζει να φύγει απ' την επικίνδυνη ζώνη, χωρίς να τα καταφέρνει προς το παρόν, παρά τα σημάδια ανάκαμψης (νίκη εντός, ισοπαλία έξω στα δύο τελευταία ματς). Πριν πάω σε σημείο, θα πω ότι η φιλοξενούμενη έχει οκτώ συνεχόμενα goal/goal και πέντε over στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ η γηπεδούχος σκοράρει στα τρία τελευταία εντός (έξω δεν σταυρώνει γκολ) κι ανεξαρτήτως αποτελέσματος μετράει ισάριθμα over στα αντίστοιχα ματς. Ξεκινάω λοιπόν απ' το over του 1.80 κι έπειτα πηγαίνω στο πιο συντηρητικό goal/goal του 1.61. Θέλω όμως κάτι περισσότερο μέρα που είναι, γι' αυτό και λέω να κοντράρω την υπέρ της έδρας παράδοση (φέτος πάντως η Ντέγκερφορς έχει μέσα 2-0-2), προτιμώντας το διπλό του 2.67, πιστεύοντας ακριβώς εκτός της αξίας και στην ανάκαμψη της Λαντσκρόνα όσο είναι ακόμη καιρός.

ΜΠΡΕΪ-ΣΕΛΜΠΟΥΡΝ
Το μοναδικό ματς του κυπέλλου Ιρλανδίας που αξίζει ν' ασχοληθούμε, πιστεύοντας πως αν η Σέλμπουρν παίξει με την σοβαρότητα ενός αγώνα πρωταθλήματος έχει το διπλό του 2.37 απέναντι σε μια Μπρέι που δεν είναι και η πιο αξιόπιστη ομάδα στην έδρα της. Αλλιώς και το goal/goal του 1.61 καλό είναι και για λόγους... παράδοσης.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Το θέλουν το κύπελλο οι "Μπλαουγκράνα"... Το θέλουν ως εξιλέωση απέναντι στον κόσμο. Το θέλουν για να κλείσουν με μια επιτυχία της σεζόν. Το θέλουν πολύ περισσότερο για να στολίσουν τον αποχαιρετισμό του Γκουαρδιόλα. Το θέλουν ακόμη και για τον Ινιέστα, που δεν έπαιζε τις άλλες φορές που κατέκτησαν την συγκεκριμένη κούπα, του λείπει απ' τη συλλογή και θέλει να την σηκώσει... Κι απ' τη στιγμή που το θέλουν, θα το πάρουν! Μόνο που οι τιμές στο διπλό δεν βλέπονται. Οπότε ή θα πάω στο διπλό από ημίχρονο στο 1.67 ή στο over του 1.47 (στο 1.25 το 'χει ο ΟΠΑΠ) ή και στα δύο, χωρίς να αγνοώ τον Λιορέντε και το Μουνιαϊν, όταν δεν παίζουν Πουγιόλ, Ντάνι Άλβες και Αμπιντάλ... Στο goal/goal βρίσκεται άλλωστε και η καλύτερη απ' τις αποδόσεις αυτού του τύπου, που 'ναι το 1.72!

ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ-ΟΛΙΜΠΟ
Απ' τη στιγμή που άλλαξε προπονητή και είπε να αγωνιστεί για την σωτηρία της, ομάδες που βρίσκονται στα μέτρα της τις έχει κερδίσει (Γοδόι, Μπάνφιλντ). Δεν έχει άλλωστε άλλη επιλογή... Πόσω μάλλον απέναντι στην πεσμένη Ολίμπο, παρά τις ζημιές που είναι αποφασισμένη να κάνει η φιλοξενούμενη. Πάω δηλαδή με το απόλυτο κίνητρο της Σαν Μαρτίν κι αγοράζω τον άσο στο 1.99 (όταν μάλιστα απ' τον ΟΠΑΠ διετίθεται στο 1.65)!!!

ΣΑΠΟΡΟ-ΧΙΡΟΣΙΜΑ
Ουραγός με 1-1-4 στην έδρα και 1-1-10 στο σύνολο είναι η γηπεδούχος, η φόρμα της οποίας ορίζεται με 1-0-5. Στη 2η θέση η φιλοξενούμενη, με 3-0-2 εκτός, 7-1-4 στο σύνολο και 3-1-2 φόρμα. Αν σκεφτούμε συμπληρωματικά ότι στα δύο τελευταία εκτός έδρας η Χιροσίμα πέτυχε 9 γκολ (4-1, 5-2), μια χαρά μας ακούγεται το διπλό στο 1.73, αν και γαργαλάει και το over στο 1.85, για τους πιο... ψύχραιμους.

Βασικές επιλογές:
Όταν αναλύω τα ματς δεν το συνηθίζω, αλλά στην προκειμένη περίπτωση θα δώσω ως βασικές μου επιλογές το διπλό της Λαντσκρόνα, το goal/goal της Σέλμπουρν, το over της Μπάρτσα, τον άσο της Σαν Μαρτίν και το διπλό της Χιροσίμα.

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!   








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου