18 Απρ 2012

Ποντάρισμα ανάλογα με το... σενάριο

Σε μια δύσκολη νύχτα για τους παίκτες του στοιχήματος σαν τη χθεσινή, καταφέραμε να μην πέσουμε απ' τη βάση κι ως εκ τούτου, να μη βγούμε χαμένοι, στοιχείο που (πρέπει να) αποτελεί θεμελιώδη στόχο για όσους ασχολούνται με το... σπορ. Μας έσωσε βλέπετε η κάλυψη του "Χ" (3.82) στο Μπρίστολ-Γουέστ Χαμ. Γιατί κατά τα άλλα, ναι μεν πέρασε το goal/goal του 1.66 στο Μόναχο (τσιμπήσαμε κάτι κι απ' το live, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι προηγήθηκε η Μπάγερν) και ο άσος του 1.55 στο Κάρντιφ, αλλά χάθηκαν το διπλό και over της Μπέρμιγχαμ, καθώς και ο μικρός άσος (1.37) της ανεπίδεκτης Μίντλεσμπρο, που δυστυχώς χρησιμοποιήθηκε από πολλούς ως βάση. Πάλι καλά λοιπόν που μείναμε όρθιοι, για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τον σημερινό δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και κυρίως, με την προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, τρομάρα της...



Και ξεκινάω απ' το Στάμφορντ Μπριτζ, για να το... ξεπετάξω πριν μπω στην ανάλυση της σεναριολογίας για την μάχη της ουράς στο εγχώριο πρωτάθλημα. Συνολικά πάντως, η σημερινή επιλογή δεν περιλαμβάνει περισσότερα από τέσσερα ματς. Έχουμε και λέμε:

ΤΣΕΛΣΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Οι δύο ομάδες, ειδικά φέτος, δεν έχουν καμία σχέση κι αν δεν υπήρχε το Σάββατο το "κλάσικο", σήμερα θα μιλούσαμε αλλιώς. Από πληροφορίες για το συγκεκριμένο ματς άλλο τίποτα, αφού κανείς δεν έχει να κρύψει τίποτα από κανέναν. Ακόμη και το 5-1 της Τσέλσι επί της Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ δεν είναι ικανό να παρασύρει, αφού όλοι είδαν πως διαμορφώθηκε. Κατά τη γνώμη μου, λοιπόν, πολλά θα παιχθούν σήμερα στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί που οι Καταλανοί θα μπουν για να πετύχουν γρήγορο γκολ και να πάρουν κεφάλι στο σκορ, μήπως και μπορέσουν στη συνέχεια με το γνωστό "πάσινγκ γκέιμ", να κάνουν και οικονομία δυνάμεων. Αν λοιπόν πάμε στο διπλό που η Goalbet το δίνει στο 1.69, ίσως είναι προτιμότερο να το δούμε να διαμορφώνεται απ' το ημίχρονο, που δίνει και 2.60! Αν τώρα δεν καταφέρουν να σκοράρουν έγκαιρα οι φιλοξενούμενοι και φτάσει η ανάπαυλα με το επιθυμητό για την Τσέλσι 0-0, δεν αποκλείεται στην επανάληψη να δούμε ένα ριμέικ του Μίλαν-Μπάρτσα. Δηλαδή, κανένα ρίσκο από κανέναν κι έχει ο Θεός... Για τη σούμα ή πάμε στα ίσα για διπλό από ημίχρονο ή επιλέγουμε διπλό με κάλυψη στο Χ του 3.92.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Μετά το μπέρδεμα που προκάλεσε το διπλό της Κέρκυρας στο Καραϊσκάκη και το μήνυμα που έστειλε, είναι γνωστό πως αναθεωρήθηκε και το βασικό σενάριο υποβιβασμού. Το βασικό ερώτημα, απ' τη στιγμή που θεωρείται τελειωμένος ο Παναιτωλικός, είναι το εξής: Αν δεν πέσουν οι Φαίακες (14η, 28β.), ποιός θα πέσει; Ο Εργοτέλης (13η, 29β.) κι ο Λεβαδειακός (10η, 33β.) είναι δύο απ' τους υποψήφιους. Με τη διαφορά ότι οι Βοιωτοί μπορούν να βρουν βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική που παίζουν μέσα με τον ΠΑΟΚ, ενώ οι Κρητικοί θα αγωνιστούν με μειονέκτημα ισοβαθμίας στην Ξάνθη, που για πολλούς είναι και η ομάδα που το σύστημα θέλει να ξεφορτωθεί. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, που πήρε το χρίσμα απ' τον Μαρινάκη, πρέπει με κάθε τρόπο να πάρει σήμερα το τρίποντο, να μείνει εκτός ζώνης με 32β. κι έπειτα βλέπει τι μέλλει γενέσθαι στο νήμα. Ε, λοιπόν, προσωπικά πιστεύω πως ο Εργοτέλης, ακόμη κι αν το 'χει η μοίρα του να πέσει, δεν θα καταδικαστεί από σήμερα και θα με πληρώσει στον άσο που τον πρόλαβα στην Goalbet κάπου στο 1.80, πριν κατρακυλήσει αυτή τη στιγμή στο 1.74!   

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΞΑΝΘΗ
Κάπου διάβασα πως το "Χ" βολεύει και τους δύο, αφού ο "Νιόνιος" βρίσκεται στην 12η θέση με 32β. και η Ξάνθη στην 11η με την ίδια συγκομιδή. Αν πάνε στους 33β., λέει αυτή η θεωρία, θα κρατήσουν πίσω Εργοτέλη και Κέρκυρα, ακόμη κι αν εκείνοι κερδίσουν τα σημερινά τους ματς. Ωστόσο, ο μεν Πανιώνιος δεν είναι καθόλου βέβαιος για την αδιαφορία του Αστέρα την τελευταία αγωνιστική, η δε Ξάνθη δεν θ' αλλάξει στόχο, αφού και πάλι θα παίξει με τον Εργοτέλη για δύο αποτελέσματα, την ώρα που η Κέρκυρα θα αγωνίζεται στο Χαριλάου. Μύλος... Εκτός κι αν ο Πανιώνιος πάρει σήμερα τη νίκη, στην οποία φτάνει και με μισό - μηδέν κόντρα σ' αυτή την Ξάνθη, πληρώσει τον άσο στο εξαιρετικό 2.23 της Goalbet και πάει Τρίπολη για... εκδρομή.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΦΗ 
Πιστεύει κανείς ότι μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη, υπάρχει περίπτωση η Κέρκυρα να μην κερδίσει τον ΟΦΗ, που 'βαλε να εκτίσουν σ' αυτό το ματς όλοι οι τιμωρημένοι του; Ναι μεν ένα διπλό θα καθάριζε την πίτα για όλους τους υπόλοιπους, αλλά θα 'ταν ευκολότερο κάτι τέτοιο να το κάνει δέκα μέρες πριν ο Ολυμπιακός. Το μόνο δυσάρεστο σ' αυτή την ιστορία είναι πως ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι εμείς το καταλαβαίνουν κι εκείνοι που βγάζουν τις αποδόσεις κι έδωσαν εν προκειμένω τον άσο στο 1.41!



* Το σκεπτικό του κάθε αγώνα θα μας ακολουθήσει φυσικά και στη διάρκεια του live στοιχηματισμού, ανάλογα με την εξέλιξη. 
* Δείτε εδώ το σημερινό κουπόνι της Goalbet και κάντε την εγγραφή σας μέσω του tsoumbox.blogspot.com.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου