10 Απρ 2012

Πάμε με το κίνητρο!

Προσοχή στα ματς των αγγλικών ομάδων που παίζουν δις το 48ωρο συστήσαμε χθες κι ούτε άδικο είχαμε, ούτε φυσικά ανακαλύψαμε την Αμερική. Όσο για τις δευτεριάτικες προβλέψεις μας, κάθησαν ακριβώς στο 50-50. Ακόμη και σε μια δύσκολη μέρα λοιπόν δεν πέσαμε απ' τη βάση, παίρνοντας ταυτόχρονα σαν μάθημα την ισχύ του κινήτρου, στη φάση που βρίσκονται τα πρωταθλήματα. Ειδικά το κίνητρο μιας καλύτερης ομάδας ενάντια σε μια αντικειμενικά χειρότερη, είναι πλέον το πρώτο ζητούμενο. Για να ολοκληρώσουμε λοιπόν τον απολογισμό και να πάμε παρακάτω, λέμε πως πέρασαν η Χέλμποντ στο 1.51, η Νιούκαστλ στο 1.53 και ο άσος από ημίχρονο της Μάλαγα στο 1.95 (πάντα τιμές Goalbet), αλλά όχι και το 1.43 της Μπρόντμπι (Χ), το 3.77 της Σοντερίσκε (Χ) και το 2.11 της Σάουθπορτ (Χ). Προχωράμε λοιπόν στα σημερινά και θυμηθείτε τι λέγαμε για το κίνητρο...



ΚΟΤΜΠΟΥΣ-ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ
Με έξι ματς χωρίς νίκη πορεύεται η Κότμπους (0-4-2), αλλά δύσκολα θα κινδυνεύσει, ούσα 7 βαθμούς πάνω απ' τη διαχωριστική γραμμή. Αντίθετα, η μισητή της αντίπαλος Χάνσα, με δυο διαδοχικές νίκες απέκτησε ελπίδες τουλάχιστον για αποφυγή του απ' ευθείας υποβιβασμού, καθώς βρέθηκε έναν βαθμό πίσω απ' την Καρλσρούη. Δεδομένου ότι η τελευταία παίζει εντός κι έχει τα φόντα για αποτέλεσμα, επιβάλλεται η Χάνσα, τουλάχιστον, να μην ηττηθεί σ' έναν αγώνα που έτσι ή αλλιώς θα τον χτυπούσε με χίλια. Κι επειδή μιλάμε για αποδόσεις του 3.58 στο διπλό και του 3.38 στο Χ, μιλάμε ταυτόχρονα και για μια διπλή άξια πληρωμένη έναντι του συγκεκριμένου άσου.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ
Με δεδομένη την άνοδο η Φιρτ κονταροχτυπιέται με την Άιντραχτ για την πρωτιά. Έτσι κρατιέται στις επάλξεις, με σερί 5-1-0, τη στιγμή που η αδιάφορη Μπραουνσβάιγκ διαγράφει τελευταία το περίεργο 1-5-0. Προσωπικά θεωρώ πως ήρθε η ώρα να χάσει και να πληρωθούμε το διπλό στο 1.99, αφού δεν μιλάμε και για καμιά τρομερή έδρα (5-6-3), αλλά όποιος νιώθει ανασφάλεια και σκεφθεί πως καμία ομάδα δεν θα 'χει λόγο να το τραβήξει στα άκρα, τότε είναι δεκτή και η κάλυψη του Χ στο πολύ 3.36 της Goalbet.

ΧΕΡΤΑ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ
Η Χέρτα αρχίζει να συμπεριφέρεται ως ομάδα του Όττο... Όταν παίζει σαν αουτσάιντερ πετάει, αλλά όταν την δίνουν φαβορί, δεδομένων των αδυναμιών της, ρετάρει! Δε λέω, σπουδαίο το Χ στη Γκλάντμπαχ και πιο πριν το διπλό στη Μάιντζ. Απέναντι στη Βόλσμπουργκ όμως, μέσα στο Βερολίνο και παρότι προηγήθηκε, γονάτισε... χαλαρά. Σήμερα, αν προηγηθεί, δεν την παίρνει για στραβοπάτημα, αφού ελπίζει ακόμη και σε άμεση έξοδο απ' την επικίνδυνη ζώνη. Τι γίνεται όμως αν η Φράιμπουργκ, ορμόμενη απ' το 4-2-0 της φόρμας της κι απ' την ανάγκη της να ανασάνει τελειώνοντας τη Χέρτα, κάνει πως προηγείται; Στο Αμβούργο και στο Λεβερκούζεν που το έκανε τελευταία, πήρε και τα τρίποντα. Που σημαίνει, πως το διπλό του 3.43 είναι σαφώς προτιμότερο απ' τον άσο του 2.11! Ακούς εκεί... Αν λέει κάτι, 0-4 ήταν το αντίστοιχο περσινό ματς.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ
Από κίνητρο άλλο τίποτα και οι δύο... Από φόρμα βρίσκονται επίσης στην καλύτερη φάση ανάλογα με τα μέτρα τους (2-3-1 με 4-2-0, αντίστοιχα). Ταυτόχρονα, η μεν γηπεδούχος στα τελευταία έξι δεν σκόραρε μόνο με τη Ντόρτμουντ (σε όλα τ' άλλα και έβαλε και έφαγε), η δε φιλοξενούμενη δεν σκόραρε μόνο στο Καϊζερσλάουτερν. Σχεδόν αυτονόητη μοιάζει για το φτωχό μας μυαλό η επιλογή του Goal/Goal στο 1.66, για να κλείσουμε με τη Γερμανία...

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ-ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ
Πόσο πιο σίγουρος μπορείς να αισθάνεσαι για ένα διπλό του 1.56 απ' ότι σ' αυτόν τον αγώνα; Η φιλοξενούμενη σκοτώνεται με τη συντοπίτισσα Γουένσντεϊ για την απ' ευθείας άνοδο, μετρώντας 4-2-0 στα τελευταία έξι, εν των οποίων τέσσερις συνεχόμενες νίκες και με συνολικό εκτός έδρας απολογισμό 10-4-6. Όσο για την γηπεδούχο, ουραγός, πεσμένη (-11 απ' τη σωτηρία), με φόρμα 1-2-3 και συνολικά 5-8-7 στην έδρα της, δεν βρίσκουμε ούτε το γιατί ούτε το πως θ' αντισταθεί.

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Ε όχι και 2.13 το διπλό των "Ρεντς", της δεύτερης χειρότερης ομάδας της Πρέμιερ μέσα στο 2012; Μόνο στα τελευταία έξι, ο απολογισμός είναι 1-1-4, με τρεις ήττες στις αντίστοιχες τελευταίες εξόδους! Ως εκ τούτου, ναι στον άσο του 3.43, για μια Μπλάκμπερν που τον τελευταίο καιρό παλεύει (2-1-3) και με νίκη βγαίνει απ' την επικίνδυνη ζώνη αφήνοντας ενδεχομένως δύο ομάδες πίσω της. Σημειώστε ότι η τελευταία τετραετία γράφει 2-1-1 υπέρ των "λουλουδιών" κι ότι η Μπλάκμπερν φέτος στην έδρα της ή κερδίζει ή χάνει (5-1-10), όπως ακριβώς η Λίβερπουλ εκτός (6-1-9). Μπορείτε να μου βρείτε λοιπόν τον λόγο για τον οποίο θα νικήσει η φιλοξενούμενη; Κι επειδή μιλήσαμε στην αρχή για κίνητρο, βάλτε στο ζύγι πως το μεγάλο Σάββατο έχει ημιτελικό με την Έβερτον!

ΚΙΕΒΟ-ΜΙΛΑΝ
Ξεχάστε κάθε τι άλλο και αναλογιστείτε πως αν είναι να συνέλθει η Μίλαν απ' το προσπέρασμα της Γιουβέντους, θα το κάνει τώρα, σε μια έδρα στην οποία μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Εδώ δεν μιλάμε για... γατάκια τύπου Σίτι, αλλά για παίκτες και ομάδα που ξέρει να αντιδράει στα δύσκολα. Ελπίζουμε να μας δικαιώσει και να μας πληρώσει το διπλό στο 1.58 της Goalbet, όπως κι άλλα μεγάλα ονόματα φέτος στο συγκριμένο γήπεδο, όπου η Κιέβο ξέρει να κερδίζει, αλλά όχι τέτοιου είδους ντέρμπι.  

* Δείτε εδώ το σημερινό κουπόνι της Goalbet και κάντε την εγγραφή σας μέσω του tsoumbox.blogspot.com.     




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου