11 Απρ 2012

Βυσσινί ημερολόγιο (7)


Απολογισμός ειδήσεων Τρίτης 10 Απριλίου 2012



-Μετά τον Αραμπατζή και ο Ααράμπ έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, εκδηλώνοντας την διάθεσή του να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα προσφεύγοντας σε διεθνή όργανα. Σε μια διάθεση αντιμετώπισης της κατάστασης η ΠΑΕ του κάλυψε μέρος των οφειλών. Εκείνος ωστόσο εμμένει στην απόφασή του να αναχωρήσει από τη Λάρισα για το Βέλγιο το πρωί της Τετάρτης.

-Χωρίς τους τιμωρημένους Παπαγεωργίου, Γκρούμπιεσιτς, τους τραυματίες Γκονζάλες, Πότσι, τον διεθνή Γκαλίτσιο, τον ανέτοιμο Βενετίδη και τους δύο "πρόσφυγες", υποδέχεται στις 3 μ.μ. της Τετάρτης η ΑΕΛ τη Βέροια. Πιθανότατα απ' τους 19 της αποστολής ο Μιχάλης Ζιώγας θα επιλέξει για την ενδεκάδα τους Βοσνιάδη, Καρανίκα, Κολοβέτσιο, Ψωμά, Νεμπεγλέρα, Χατζή, Μπλέντι, Ζεκίνια, Πίνα, Καούνο. Τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας διεκδικούν ο νεαρός Φωτιάς και ο ασθενής Κατσιαρός, ενώ στα υπόψη για τη μεσοεπιθετική γραμμή είναι και ο Χασομέρης, ο οποίος επιστρέφει στη δράση μετά από καιρό.

-Χωρίς τον τιμωρημένο Γεωργιάδη και τον τραυματία Ολισαντέμπε, κατεβαίνει στη Λάρισα η αποστολή της Βέροιας.

-"Μήνυμα ελήφθη: Οι αγώνες κερδίζονται στα χαρτιά", αναφέρει ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, με την οποία καταγγέλλεται απόφαση της ΕΣΚΑΘ να αποκλείσει την ομάδα των "βυσσινί" απ' τον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος, γιατί σε προηγούμενο αγώνα χρησιμοποιήθηκαν δύο παίκτες μικρότεροι (!) απ' το προβλεπόμενο ηλικιακό όριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου