3 Νοε 2018

Δεν ξέρει από που να πιαστεί...


Ομάδα που θέλει να έχει στόχους, όπως η ίδια διαλαλεί και προηγείται...
...τόσο νωρίς στη Λιβαδειά, οφείλει να φύγει από τον αγώνα νικήτρια. Δεν το κάνει και μένει στο βαθμό της ισοπαλίας; Μένει να τυραννιέται κι απ' το άγχος της επικίνδυνης ζώνης. Όταν μάλιστα έχει χάσει προηγουμένως αντίστοιχες χαμένες ευκαιρίες βαθμολογικής εκτίναξης με Λαμία και ΟΦΗ εντός έδρας, αυτοκατατάσσεται στην κατηγορία των ομάδων που θα παλέψουν για την σωτηρία, κάνοντας ματς σαν κι αυτό που έρχεται με τον ΠΑΣ, να μοιάζει με τελικός.


Παρομοίως φυσικά, ομάδα με στόχους, δεν παίζει με σέντερ φορ τον Μπόλεκ και τον Λόλεκ κι αυτό δεν χρειάζεται να το εξηγήσω περισσότερο, καθώς ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ματς που βλέπω τον Φέστα να παλεύει αλλάζοντας σχήματα και προσπαθώντας να προσαρμόσει την ομάδα στα δεδομένα του αγώνα, χωρίς όμως στις κρίσιμες στιγμές να έχει τα κατάλληλα όπλα εκεί που πρέπει! Για παράδειγμα...

Είναι η τρίτη φορά σε 2,5 μήνες που ο ποιοτικότερος αμυντικός του, ο Βαγγέλης Μόρας,  υποχρεώνει την ομάδα σε πρόωρη αναγκαστική αλλαγή λόγω θλάσης. Μεγάλη η ανασφάλεια ακόμη κι όταν επιστρέψει πάλι, καθώς αν αυτοί οι τραυματισμοί δεν οφείλονται στις βιαστικές αποθεραπείες, ίσως είναι ένα σαφές προμήνυμα των 38 του χρόνων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Είναι η πρώτη φορά που το κέντρο έπαιξε χωρίς τον Φατιόν και όχι τυχαία, η πρώτη φορά που γονάτισε από τρεξίματα αρκετά λεπτά πριν το φινάλε. Παίκτες σαν τον Μιλοσάβλιεβιτς, τον Κοέφ, τον Πίτι και τον Ακόστα είναι καλοί και ήλεγχαν πότε τη μπάλα και πότε τον χώρο και τον ρυθμό. Όμως ο Γάλλος δεν έχει παιχνίδια και δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα, ο Ακόστα ομοίως κι είναι και 35 κι ο Ισπανός αισίως στα... 38!!! 

Στην επίθεση τέλος, ο Μπαρκάν δεν είναι επίσης για 90λεπτο, ο Λόλεκ που αντικατέστησε τον Μπόλεκ δεν είναι καν για Super League και μοιραία κρεμιόμαστε σ' έναν Ντέλετιτς για να πάρει απ' το 70' και μετά τη μπάλα απ' τη μια άμυνα και να την φτάσει εξουθενωμένος στην άλλη περιοχή, μπας και πάρουν ανάσα τα μετόπισθεν... Τόσο εξουθενωμένος όμως, είναι παράλογο να έχει και το καθαρό μυαλό για την σωστή επιλογή στην πάσα ή το σουτ! Πάλι καλά να λέμε...

Μ' αυτά τα δεδομένα λοιπόν, από που να πιαστεί κι ο Φέστα κι ο κάθε Φέστα;

Έτερον ουδέν κι άντε να δούμε πως θα φτάσουμε πάλι τουλάχιστον ως τον Γενάρη...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου