13 Νοε 2018

"Παιδικό παιχνίδι κι αντρική μπάλα μαζί"!!! (VIDEO)


Έκανε εντύπωση σε πολλούς ο ενθουσιασμός με τον οποίο υποδέχθηκα προ ημερών την είδηση...
...της προβολής από ελεύθερο κανάλι στη χώρα μας του "super classico" Μπόκα-Ρίβερ, στην πρώτη τους συνάντηση σε τελικό Copa Libertadores!!! Κάποιος μάλιστα μου 'γραψε πως δεν είναι μαγκιά όταν το αγοράζει κανάλι του Σαββίδη με χρήματα που προέρχονται ποιος ξέρει από που κτλ. Λες και τα χρήματα όλων των άλλων καναλαρχών που τόσα χρόνια δεν μας έδωσαν ποτέ μια τέτοια ευκαιρία, αλλά ξοδεύονταν μεταξύ άλλων και σ' ένα σωρό μαλακίες, ήταν από αγαθοεργίες!!!



Η αποζημίωση και η δικαίωση κατά κάποιον τρόπο, ήρθε για μένα απ΄τον ίδιο τον αγώνα (2-2) κι απ' ότι συνοδεύει τον θρύλο του, στο βαθμό που μπορούσε αυτό να περάσει και πέρασε, μέσα απ' τις οθόνες μας. Ήρθε όμως κι από σχόλια αναγνωστών, σαν κι αυτό που έλεγε "Καλημέρα, είδα Μπόκα-Ρίβερ", έτσι για να θυμόμαστε ότι το ποδόσφαιρο είναι όμορφο", κάτι που με τον τρόπο του επιχείρησε να αντικρούσει χθες ένας άλλος φίλος, σχολιάζοντας με τον τρόπο του πως "το κλωτσίδι αφαιρούσε ποιότητα", βάζοντας ως θέαμα το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο "τοπ" επιπέδου, πολύ ψηλότερα...

Δεδομένων των πολλών οπτικών γωνιών απ' τις οποίες είδα να προσεγγίζεται το ζήτημα, είχα μπει στη διαδικασία να σκέφτομαι πως θα μπορέσω με ένα κείμενο να καταδείξω την διαφορετικότητα αυτού του αγώνα, για να με βγάλει απ' τη δύσκολη θέση ο Γιώργος Καραμάνος που μ' ένα άρθρο του στο gazzetta.gr εξηγεί πως τη διαφορά την κάνει το γεγονός ότι πρόκειται για "Παιδικό παιχνίδι και αντρική μπάλα μαζί"!!! Προσυπογράφω και σας καλό να το διαβάσετε ολόκληρο πατώντας πάνω στο ακόλουθο link:


Πλέον δεν έχω παρά να ανυπομονώ κι εγώ μαζί με εκατομμύρια φιλάθλων για τη ρεβάνς στις 24/11 στο "Μονουμεντάλ"!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου