28 Οκτ 2018

Τα τετράγωνα της επιτυχίας...


Τον Απόλλωνα Λάρισας δεν τον είχα δει φέτος ούτε σε προπόνηση. Άκουγα όμως...

...για ένα τετράγωνο νεαρών Βραζιλιάνων μπροστά, που του δίνει άλλη δυναμική στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.


Το είδα λοιπόν για πρώτη φορά σήμερα στη Φιλιππούπολη, στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα κι έχω να πω ότι και ο Λουκάο και ο Λούκας και ο Μαρκολίνο και ο Πολέτο, είναι παίκτες που αν δείξουν διάρκεια μπορούν όντως με τη νεανική ορμητικότητα που τους χαρακτηρίζει πέρα απ' το όποιο ταλέντο, να δώσουν πολλά στη λαρισινή ομάδα.



Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, για να έρθει η μεγάλη και εν πολλοίς άνετη (αλλά όχι εύκολη) νίκη επί των Φαιάκων, υπήρξε ακόμη ένα θαυματουργό τετράγωνο Απολλωνιστών, που έβαλε μυαλό, εμπειρία και συνέπεια στο τακτικό μέρος του παιχνιδιού, συνθέτοντας έναν κορμό ικανό να στηρίξει την ομάδα στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού. Αναφέρομαι στα δύο μπακ Σκούπρα, Κουρτεσιώτη, στον αμυντικό μέσο κι αρχηγό Κώστα Χατζή κι έναν Σουλιώτη στα στόπερ, που βροντοφωνάζει πως επιτέλους μεγάλωσε και μπορεί να βγάλει προσωπικότητα στο παιχνίδι.

Κάπως έτσι, ο Απόλλωνας έμοιαζε σ' αυτό το ματς, αφού μόνο αυτό έχω να κρίνω, σαν η ομάδα που κοιτάζει ψηλά, κάνοντας ταυτόχρονας την φιλόδοξη Κέρκυρα να φαίνεται ομάδα της σειράς για την φετινή Football League.

Δύο ήταν λοιπόν τα αγωνιστικά τετράγωνα της επιτυχίας των "γαλάζιων" του Τροίζι κι άξιοι συμπαραστάτες όλοι οι υπόλοιποι, αλλά καλό είναι να 'χουν άπαντες στο νου πως ήταν μόνο η αρχή και πως την Τετάρτη υποδέχονται και την ΑΕΚ, όπου χρειάζεται να αναλωθεί άλλη τόση κι ακόμη περισσότερη ενέργεια για να μην έχουμε τα... περσινά!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου