7 Δεκ 2018

Κάλλιο αργά παρά ποτέ;


Πριν ο πετεινός λαλήσει τρις κι από εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις, ήρθαν...

...δυο σημάδια που δείχνουν πως ίσως τελικά και να υπάρχει ζωή στον αθλητικό (και όχι μόνο) πλανήτη... Λάρισα, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει όντως διάθεση έργων και όχι λόγων που διατυπώνονται στον τύπο για τις εντυπώσεις! 

Κατ' αρχάς, αντιδρώντας εύλογα κι ευγενικά σε σχετική χθεσινή μου ανάρτηση υπό τον τίτλο "Όταν η Λάρισα κοιμάται όρθια!", ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ, Τέλης Γκούμας, μου κοινοποίησε δημοσίευμα της "Ελευθερίας", στο οποίο διατύπωνε στις 15 του περασμένου Μαρτίου την άποψη πως είναι ευκαιρία "το AEL FC ARENA να γίνει έδρα της Εθνικής", αντιδρώντας ακαριαία στα τότε γεγονότα της Τούμπας! Του το αναγνωρίζω και μπράβο του...

Ωστόσο, πρόκειται για ένα δημοσίευμα που μπορείτε να το δείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ κι επί του οποίου υπάρχουν δυστυχώς αυτή τη στιγμή για να καταγραφούν δύο παρατηρήσεις: α) Ο κ.Γκούμας δεν είναι πια αντιπρόεδρος ή έστω απλό μέλος της διοίκησης Μπουχλαριώτη στην ΕΠΣΛ και β) Ταυτόχρονα με την αποστολή του δημοσιεύματος διατύπωσε κι ένα σχόλιο γεμάτο απογοήτευση, σχετικά με το ενδιαφέρον και την αγάπη διαφόρων τοπικών παραγόντων (ενδεχομένως λέω εγώ και μέσα στην ΕΠΣΛ) ευρύτερα για την πόλη. Κι αν αυτό το συμπέρασμά του είναι πραγματικό, υπάρχει θέμα!


Έπειτα, προέκυψε κι η σημερινή συνέντευξη στην "Ελευθερία" του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου, Δημήτρη Παπαλέξη, ο οποίος όχι μόνο θέτει το ίδιο ζήτημα, μιλώντας για κοινή δράση με την τοπική αυτοδιοίκηση για διεκδίκηση από την Λάρισα της έδρας της Εθνικής, αλλά το πάει ακόμα παραπέρα μιλώντας για διεκδίκηση εισόδου της Λάρισας στο φάκελο του Μουντιάλ 2030 κι ακόμα παραπέρα - επιτέλους - για ανάπτυξη στην πόλη και στην περιοχή του αθλητικού τουρισμού.


Ξαναλέω, είναι προφανές πως διάθεση από κάποιους υπάρχει, αλλά επειδή βρισκόμαστε στο "και πέντε", χρειάζεται σύμπνοια και δυναμισμός απ' όλους, για να υπάρξει οποιαδήποτε ουσία πίσω απ' τις λέξεις και να αποδειχθεί πως μπορεί να ισχύει το "κάλλιο αργά παρά ποτέ"!!!

Αναμένουμε λοιπόν τις πράξεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου