19 Οκτ 2018

Υπό άλλες συνθήκες...


Η αλήθεια είναι πως τόσο η φιγούρα του Φέστα, όσο και τα πρώτα δείγματα από την όποια...

...επίδραση πρόλαβε να έχει στην ομάδα, τον έχουν κάνει συμπαθή στον κόσμο της ΑΕΛ. Μια συμπάθεια που σαφώς ενισχύθηκε απ' την εικόνα του προσώπου του και τα λόγια που είπε μετά τη σφαγή της Ξάνθης, την οποία ασφαλώς και αδυνατούσε να εξηγήσει.


Μέσα λοιπόν απ' αυτό το πρίσμα και υπό άλλες συνθήκες, η ανακοίνωση της υπογραφής μαζί του τριετούς συμβολαίου κι ακόμα περισσότερο η διευκρινιστική ανακοίνωση, θα χαιρετίζονταν με ενθουσιασμό, έστω κι αν είναι αστείο να πιστέψουμε ότι αυτό το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στη Λάρισα ήταν επαρκές για να αξιολογηθεί από μια διοίκηση τόσο απόλυτα, ώστε να δεσμευτεί κάποιος μαζί του και με τόσο μακροχρόνιο (σ.σ. στο πλαίσιο των γνωστών... υπερβολών, του προτάθηκε πενταετές!!!) συμβόλαιο. 

Αν μη τι άλλο, θα επικροτούνταν η διάθεση της ΠΑΕ να δουλέψει με προοπτική, στη βάση όχι μόνο της προσδοκώμενης πρόσκαιρης επιτυχίας, αλλά και της αγωνιστικής και οργανωτικής εξέλιξης. Είπαμε όμως, υπό άλλες συνθήκες...

Γιατί δυστυχώς, όλα αυτά τα μεγάλα λόγια τ' ακούσαμε και για τον Ντόστανιτς και για τον Άγγελο και για τον Σάκη και για τον Πάους και για τον άλλον τον αναλώσιμο που είχε περάσει πριν τον Ηλία και για τον Σωτήρη που θα τον κάναμε νέο Δώνη και να με συμπαθάτε αν ξέχασα και κανέναν!

Γι' αυτό και δεν είναι δυνατή η είσπραξη οποιουδήποτε επικοινωνιακού ή άλλου bonus για την διοίκηση από μέρους του κόσμου, όπως αποδεικνύεται απ' την απήχηση που είχε στις τάξεις των απλών φιλάθλων η συγκεκριμένη κίνηση. 

Δεν το λέω ούτε μόνο εγώ, ούτε μόνο οι "αντικουγικοί" στα social media... Το λένε στα καφενεία και στα καφέ, στα πάρκα και στις πλατείες... παντού!!!

Τι χειρότερο άραγε να σου συμβεί, απ' το να μιλάς για ένα θέμα και να μην σε πιστεύει κανείς;

Σε κάθε περίπτωση πάντως, καλή του επιτυχία του Ιταλού... Και γερό στομάχι!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου