28 Απρ 2012

"Σίγουρα" στην Πριμέρα, τζόγο στον τελικό


Τον απολογισμό της Παρασκευής τον έκανα απ’ τη νύχτα, ενώ οφείλω να απολογηθώ που δεν πρόλαβα να γράψω τίποτα για κάποια απ’ τα ματς που ξεκινούσαν απ’ τις 5 μ.μ. και πίσω… Κρίμα, γιατί Γουέστ Χαμ και Κάρντιφ ήταν κατά νου, όπως ήταν όμως κι η Νταντί κι όπως είναι η Βίλλα, η Μάδεργουελ, η Σάλκε, η Έβερτον και η ισοπαλία στο Αμβούργο.  Δεν πειράζει όμως, γιατί εκτός του ότι υπάρχει και το live, αυτό το Σαββατόβραδο έχει ακόμη πολύ δρόμο, τον οποίο και θα βαδίσουμε συντροφιά όπως πάντα με τις αποδόσειςτης Goalbet


Αρκετά τα ματς, οπότε για μια ακόμη φορά θα πάμε σε σύντομη επισήμανση κάποιων επιλογών, χωρίς περαιτέρω αναλύσεις:

- Ο άσος της Λεβάντε στο 1.92 και κυρίως ο άσος της Χετάφε στο 1.87, μοιάζουν αυτή τη στιγμή να ‘ναι τα πιο πιθανά και αναλογικά τα πιο ενδιαφέροντα σε απόδοση ματς της Πριμέρα.

- Το διπλό της Γαλατά στην έδρα της Τράμπζονσπορ, όταν κρατάει μια καλή ομάδα στην κορυφή και ταυτόχρονα πληρώνει 2.04, σαφώς και παίζεται!

- Μικρό, αλλά σίγουρο, στο βαθμό που μπορούμε να μιλάμε για σιγουριά στο στοίχημα, είναι το 1.40 στο over της αναμέτρησης Χέρακλες-Χέρενφεν. Αντίστοιχα το goal/goal στο 1.36.

- Επειδή η απόδοση του Ολυμπιακού είναι πολύ μικρή για τελικό, προτιμάμε να τζογάρουμε ή στο Χ ημίχρονο, 2 τελικό, που δίνει 4.35 ή να πάμε στο 2-3 γκολ, που πληρώνει 1.85.

- Και κάτι τελευταίο… Αυτή τη στιγμή στο Ρόμα-Νάπολι, η Goalbet δίνει ελαφρώς φαβορί την φιλοξενούμενη! Που σημαίνει, ότι αυτό το 2.72 στη Ρόμα δεν πρόκειται να το βρούμε ποτέ ξανά σ’ αυτό το ζευγάρι κι ας μην συνηγορεί η φόρμα…


* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου