29 Απρ 2012

Με λένε Άγιαξ και (ξε)πληρώνω!


Μια χαρά ήταν το Σαββατόβραδο. Δεν πέρασε βέβαια ο άσος της Χετάφε, όπως δεν έπιασε και το τζογάρισμα στο Χ ημίχρονο/2 τελικό του... τελικού και στον άσο (λόγω απόδοσης) της Ρόμα. Ας είναι... Με το διπλό της Γαλατά στο 2.04, τον άσο της Λεβάντε στο 1.92, τα 2-3 γκολ του ΟΑΚΑ στο 1.85 και τα over (1.40) και goal/goal (1.36) στο Χέρακλες-Χέρενφεν, το ταμείο έγινε και συμπλήρωσε μια χαρά τις επιτυχίες με Γουέστ Χαμ, Κάρντιφ, Μάδεργουελ, Σάλκε, Έβερτον και φυσικά, την απόδοση της ημέρας στην ισοπαλία του Αμβούργου. Δεν πρόλαβα όμως να γράψω έγκαιρα γι' αυτά, τα... απογευματινά (υπάρχουν ωστόσο ντοκουμέντα για του λόγου το αληθές) κι έτσι δεν τα προσμετρώ στον συνολικό απολογισμό. Μακάρι, πάντως, να μας πάει έτσι κι η Κυριακή, η οποία ξημερώνει γεμάτη υποσχέσεις...



Το κουπόνι είναι πλούσιο και το κάνουν ακόμη πλουσιότερο οι αποδόσεις της Goalbet, σε μια σειρά αγώνων που θα τους επισημάνουμε και δεν θα τους προτείνουμε ευθέως, τουλάχιστον τους περισσότερους, δεδομένου ότι κατά κανόνα εμπεριέχουν ρίσκο και χρειάζεται μελέτη και προσωπικό... γούστο για να τους ποντάρει ο καθένας από εμάς. Για παράδειγμα, προσωπικά ποντάρω πολύ στην πειστική επιστροφή του Άγιαξ! Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα τι εννοώ:

- Ξεκινάω απ' την οικεία μας Football League, για να πω ότι αν κάποιος πιστεύει πως ο Πανθρακικός θα βγάλει ολόκληρο πρωτάθλημα χωρίς απώλεια βαθμού στην έδρα του, ο άσος έδινε 1.85. Ωστόσο, η Βέροια είναι ικανή για την ισοπαλία που πλήρωνε και καλύτερα, ήτοι 3.10. Χρησιμοποιώ παρελθόντα χρόνο, γιατί σήμερα θα γίνει η επίσημη ανάρτηση των αγώνων της κατηγορίας στο κουπόνι της Goalbet, οπότε θα δούμε αν κρύβεται και καμιά ευκαιρία.

- Ψάχνοντας για αποδόσεις σε δελτίο με λάθη, θα 'χε σίγουρα ενδιαφέρον να συμπορευτούν φόρμα και κίνητρο στην επιλογή σημείων όπως το διπλό της Χέρκουλες στο 2.99, το διπλό της Φιορεντίνα στο 3.60 (στον ΟΠΑΠ 3.05) και το διπλό της Χιμπέρνιαν στο 2.94 (στον ΟΠΑΠ 2.60). Εκτός κι αν κάποιος τα πιστεύει πολύ, οπότε παίζονται και κατά μόνας!

- Στη Β' Γερμανίας μου πάει για καλύτερος άσος αυτός της Ντούισμπουργκ στο 2.02, για καλύτερο Χ αυτό στο Μπόχουμ με 3.33 και για καλύτερο διπλό αυτό της Καρλσρούης με 2.82 απόδοση (στον ΟΠΑΠ 2.45). Ωστόσο, ως πιο προσοδοφόρο ματς συνολικά διακρίνω αυτό της Γκρόϊτερ Φιρτ με την Φορτούνα, όπου ο πανηγυρικός άσος πληρώνει 2.11 και τα σχεδόν προφανή goal/goal και over, 1.66 και 1.80 αντίστοιχα.

- Για ειδικούς λόγους αξίζει σίγουρα να σταθούμε: α) στο διπλό του Άγιαξ στην Τβέντε, που δίνεται στο 2.47. Σχεδόν βέβαιος πρωταθλητής, μετά από σερί 9 νικών, τι καλύτερο να σηκώσει τα σκήπτρα μέσα στην έδρα μιας ομάδας που τα τελευταία χρόνια τόλμησε να του σηκώσει κεφάλι, αλλά αυτή τη στιγμή κρατιέται ψηλά με... πατερίτσες! β) Στον άσο της Λέτσε με την Πάρμα, που πληρώνει 2.05. Με δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αποτυχία, πάει χαμένο το ντεμαράζ. Κι άντε, μεσοβδόμαδο έχασε απ' τη Νάπολι που καίγονταν. Δεν είναι εύκολο να πάθει τα ίδια κι απ' την αδιάφορη... γ) στο διπλό της Χόρσενς στο 1.88, αφού ότι είχε να δώσει η Κόγκε το έδωσε στα μεταξύ τους ματς του κυπέλλου. Τώρα, πεσμένη κι αποκλεισμένη, πως ν' αντισταθεί στη φόρα μιας πολύ καλύτερης ομάδας... δ) στο over της Ίντερ με την Τσεζένα στο 1.61, καθώς μεταξύ άλλων οι Μιλανέζοι έχουν ακόμη να δώσουν πολλά στον κόσμο και στον πρόεδρό τους, για να τους συγχωρεθεί το πρώτο μισό της σεζόν.

- Προσέξτε τώρα και μια περίεργη σύμπτωση παραδόσεων... Μόνο με νίκες περνάνε την τελευταία τριετία η Βαλένθια απ' τη Μάλαγα και η Ατλέτικο απ' τη Μπέτις. Αν δεν είχαν αλληλοεξουθενωθεί την Πέμπτη για το Europa League, δεν θα το συζητούσα. Το σκέφτομαι όμως γιατί τα συγκεκριμένα διπλά, που τα θέλουν και οι δύο (η πρώτη μάλιστα κόντρα σε αντίπαλο με κίνητρο, αλλά αγχωμένο), πληρώνουν 3.23 και 2.11 αντίστοιχα!

- Τέλος, νιώθοντας την σχετική ασφάλεια που χρειάζεται και πριν ξαναδώ τις λεπτομέρειες όλων των αναμετρήσεων ώσπου να επιλέξω που θα ποντάρω, έχω να προτείνω τον άσο της Φενέρ στο 1.60, τα goal/goal στα ντέρμπι Ουντινέζε-Λάτσιο (1.72) και κυρίως, Λίλ-Παρί (1.61), όπου καμία δεν βολεύεται με ισοπαλία και πρέπει να σκοράρουν, καθώς και το 2-3 γκολ στην αναμέτρηση Λίγκμπι-Μίντιλαντ, για λόγους πορείας και παράδοσης.

Καλή μελέτη πρώτα και τα καλά κέρδη θα έρθουν...    


* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!   


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου