27 Απρ 2012

Μεγάλες ευκαιρίες ή μεγάλες τραγωδίες;

Πάλι καλά που το χθεσινό ταξίδι στην Ισπανία το κάναμε μέσω Σκανδιναβίας... Εντάξει, αυτή τη φορά μπορεί η Ελσίνκι να μην βγήκε από ημίχρονο, αλλά πλήρωσε και τον άσο στο 1.32 και το over στο 1.50. Ομοίως πέρασε - έστω και αγχωτικά - ο άσος της Χόρσενς στο 1.52 και φυσικά, το διπλό της ΑΪΚ που 'δωσε και την καλύτερη απόδοση της ημέρας (2.12)! Κι ακολούθησε η ανώμαλη προσγείωση, κυρίως από τη Βαλένθια, που αφού δεν σκόραρε στο μονότερμα των πρώτων 40 λεπτών, εγκαταλείφθηκε στις διαθέσεις της Ατλέτικο και μας κρέμασε από παντού. Παρηγοριά στον... άρρωστο έμοιαζε λοιπόν το goal/goal στο Σαν Μαμές (1.72), απ' τη στιγμή που δεν σκόραρε πρώτη η Σπόρτινγκ για να αποζημιωθούμε στο live. Αυτά έγιναν όμως την Πέμπτη, γιατί σήμερα είναι Παρασκευή, η οποία ή κρύβει μεγάλες ευκαιρίες ή μεγάλες τραγωδίες. Και θα εξηγήσω αμέσως το γιατί, πριν αναφερθώ χωρίς πολλά - πολλά (ίσως να βλάπτει και η πολύ ανάλυση σε κάποιες περιπτώσεις) στους αγώνες που επισήμανα απ' το σημερινό, συγκριτικά πλουσιότατο σε ματς και αποδόσεις, κουπόνι της Goalbet...



Στο πρόγραμμα κυριαρχούν οι Β' κατηγορίες Γαλλίας και Ολλανδίας (αυτή δεν υπάρχει ολόκληρη σήμερα στον ΟΠΑΠ κι είναι και η τελευταία της κανονικής διάρκειας), καθώς και η Ιρλανδία που αρχίζει να ζεσταίνεται. Παρατήρησα λοιπόν πως κυρίως στην Ολλανδία, είναι αρκετά τα ζευγάρια εκείνα στα οποία αδύναμες και αδιάφορες ομάδες φιλοξενούν αντιπάλους καλύτερους αγωνιστικά και με αοπό υποτυπώδες έως άκρως ουσιαστικό κίνητρο. Επιπλέον, σε Νορβηγία και Σουηδία κάποιες ομάδες καλούνται να αποδείξουν σιγά - σιγά ότι είναι αποφασισμένες και αξίζουν όντως να διεκδικήσουν τον τίτλο. Προσωπικά θα εμπιστευτώ τόσο τα κίνητρα όσο και την δυναμική, αλλά λέω εκ προοιμίου ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και θέλει την προσοχή και την... ευθύνη της επιλογής της. Πάμε λοιπόν    να επισημάνουμε κάποια ματς...

- Η Ρόζενμποργκ δίνει 2.19 για διπλό στην ανταγωνιστική Άαλεσουντ. Αν αξίζει στα σοβαρά να μείνει στην κορυφή, λέω πως θα το κάνει. Ομοίως, στη Σουηδία η πρωταθλήτρια Χέλσινμποργκ, αν δεν θέλει να μείνει από νωρίς πίσω από τους πολλούς άλλους μνηστήρες (μεταξύ των οποίων, θεωρητικά και βάσει βαθμολογίας) και η Μιάλμπι, θα πρέπει να κάνει τον άσο του 1.67. Στην ίδια κατηγορία, αν κι εδώ δεν μιλάμε για τίτλο αλλά για απ' ευθείας άνοδο, συγκαταλέγεται και ο άσος της Βερόνα στο 1.57.

- Για τη Β' Γαλλίας σημειώστε (και παίξτε) αν θέλετε ότι το πιο πιθανό Χ φαντάζει αυτό στο Ιστρ-Αρλ στο 3.18 (απ' όπου να το πιάσεις δεν βλέπεις άλλο σημείο), ο πιο πιθανός άσος αυτός της Ναντ στο 1.50 και το πιο πιθανό διπλό, αυτό της Μονακό στο 2.96. Αν περάσουν οι Μονεγάσκοι κι απ' την Κλερμόν, μετουσιώνουν την εκπληκτική τους αντεπίθεση σε πραγματικές - έστω και λίγες - ελπίδες ανόδου, τις οποίες φαίνονται πραγματικά διατεθειμένοι να εξαντλήσουν. Πιστεύετε στα θαύματα;

- Από Β' Ολλανδίας δείτε το διπλό της Βίλεμ στο 1.65, της Μάαστριχτ στο 1.79 και της ΦΚ Αϊντχόβεν στο 2.71. Τα άλλα, της Ντεν Μπος και της Σπάρτα, είναι πολύ μικρά για να τα προτείνω (1.38 και 1.40 αντίστοιχα).

- Όσο για την Ιρλανδία, στέκομαι κυρίως στο διπλό της Ντροχέντα στο 2.01 λόγω απόδοσης και για τον ίδιο λόγο στον άσο της Σέλμπουρν στο 2.13. Ακολουθεί ο άσος της Σάμροκ, αλλά στο λιγότερο γοητευτικό 1.63.

- Άφησα για το τέλος το Τουλούζ-Μονπελιέ. Το 'χα για Χινάρι, μέχρι που παρατήρησα πως οι λάτριες της παράδοσης υπογράμμιζαν ότι η υποψήφια πρωταθλήτρια κέρδισε σ' αυτή την καυτή έδρα και πέρυσι και πρόπερσι με 0-1. Μέχρι και σκορ πάνε να παίξουν (7.00) κι ας λένε οι "παπαγάλοι" πως την βολεύει η ισοπαλία (3.10). Για την ιστορία, το διπλό δίνει 2.69 στη Goalbet.

* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού!   
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου